Κάτσε: «Ψευδείς ειδήσεις περί αποχώρησης»

Κάτσε: «Ψευδείς ειδήσεις περί αποχώρησης»

Κάτσε: «Ψευδείς ειδήσεις περί αποχώρησης»

Ο Έργκους Κάτσε, μέσω της προσωπικής του σελίδας στο facebook, διέψευσε το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από την Εθνική Αλβανίας, όπως ανέφεραν νωρίτερα σήμερα αλβανικά ΜΜΕ.

Την Τρίτη αλβανικά ΜΜΕ έγραψαν ότι ο Αλβανός μέσος, που αγωνίζεται δανεικός από τον ΠΑΟΚ στη Βικτόρια Πλζεν, σκέφτεται να αποσυρθεί από την εθνική ομάδα της χώρας του, επειδή ο ομοσπονδιακός προπονητής, Τζιάνι Ντε Μπιάτζι τον «έκοψε» από την αποστολή της Αλβανίας για τον αγώνα με την Ισπανία.

Λίγο αργότερα ο 23χρονος μέσος διέψευσε αυτές τις φήμες και όσα γράφθηκαν στον Τύπο της Αλβανίας.  

Αναλυτικά έγραψε:

«Γεια σε όλους τους οπαδούς μου…

Θέλω να διαψεύσω τα δημοσιεύματα από τα ΜΜΕ, για την αποχώρησή μου από την εθνική Αλβανίας εξαιτίας διαφωνίας με τον κύριο Ντε Μπιάζι.

Αυτή η είδηση δεν είναι αλήθεια! Δεν θα αφήσω ποτέ την εθνική Αλβανίας για κανένα λόγο. Στην εθνική έρχομαι πάντα με μεγάλη προθυμία και δεν επιθυμώ καμία αποχώρηση.

Για την εθνική μας ομάδα θα καθίσω και στον πάγκο, και στην εξέδρα, αλλά και στην βασική ενδεκάδα, οι επιλογές του προπονητή μας θα είναι πάντα σεβαστές.

Η Αλβανία είναι το υπόβαθρό μου, είναι η πατρίδα μου, παρά το ότι μεγάλωσα σε άλλο κράτος, δεν έχω αρνηθεί ποτέ την πατρίδα μου και είμαι πολύ περήφανος που είμαι μέλος της Εθνικής ομάδας.

Μην δίνεται έμφαση σε «ψευδές ειδήσεις» και αναλήθειες. Εγώ ο Έργκους Κάτσε, είμαι χαρούμενος σε κάθε στιγμή, όταν το έθνος μου κερδίζει ανεξάρτητα από το αν είμαι στον πάγκο, στις κερκίδες ή στην αρχική ενδεκάδα.

Με σεβασμό Έργκις Κάτσε».

Best of internet