Τέλος από την Εθνική ο Χολέμπας!

Τέλος από την Εθνική ο Χολέμπας!

Τέλος από την Εθνική ο Χολέμπας!

Ο Χοσέ Χολέμπας ενημέρωσε μετά το ματς με την Εσθονία τον Σκίμπε και τους συμπαίκτες του, ότι αποχωρεί από την Εθνική ομάδα!

Είδηση... βόμβα στη Εθνική ομάδα, με τον Χοσε Χολέμπας να ανακοινώνει την απόσυρσή του από αυτή. Αυτό έγινε αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα με την Εσθονία και αφού ο Σκίμπε είχε ολοκληρώσει την ομιλία του στα αποδυτήρια.

Ο 32χρονος αμυντικός, πήρε τον λόγο και ανακοίνωσε την απόφασή του. Όλοι έμειναν με το στόμα ανοιχτό, με κάποιους ποδοσφαιριστές να τον πλησιάζουν και να προσπαθούν να του αλλάξουν γνώμη. Ωστόσο, ο έμπειρος μπακ ήταν αμετάπειστος...

Το γιατί έφτασε να πάρει αυτή την απόφαση δεν έχει γίνει γνωστό ακόμα, ωστόσο ο ίδιος αναμένεται να το πει την Τρίτη με ανάρτησή του στα social media. Πιθανότατα ωστόσο, το γεγονός πως ο Σκίμπε έδειξε στα έως τώρα παιχνίδια να μην τον υπολογίζει για βασικό, ήταν αυτό που έφερε αυτή την εξέλιξη.

Ο ποδοσφαιριστής, φέρεται να το είχε αποφασίσει μετά το παιχνίδι κόντρα στην Κύπρο. Μάλιστα, τότε το είχε πει και σε δύο, τρεις συμπαίκτες του, αλλά όχι σε όλη την ομάδα. Κάτι που τελικά έκανε αμέσως μετά τη νίκη επί της Εσθονίας.

Best of internet