Διπλό με Μάντζουκιτς η Κροατία (vid)

Gazzetta team
Διπλό με Μάντζουκιτς η Κροατία (vid)

bet365

Ο Μάντζουκιτς είναι... on fire και η Κροατία πέτυχε τη δεύτερη νίκη της στον όμιλο. Αυτή τη φορά επικράτησε 1-0 εκτός έδρας της Φινλανδίας. Γκέλα η Ουαλία, εύκολα η Ουκρανία.

Κόντρα στο Κόσοβο πέτυχε χατ τρικ, στη Φινλανδία το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης. Ο Μάριο Μάντζουκιτς είναι σε εξαιρετική κατάσταση και χάρισε έξι βαθμούς στην Κροατία στα δυο τελευταία ματς. Αυτό ήταν το 14ο ματς (90λεπτο) που η Χρβάτσκα μένει αήττητη με τον Τσάτσιτς στον πάγκο της. Μόλις στο 18ο λεπτό η Κροατία άνοιξε το σκορ. Ο Βρσάλικο έκανε τη σέντρα από τα δεξιά και ο φορ της Γιουβέντους διαμόρφωσε το 1-0. Οι Φινλανδοί προσπάθησαν να απαντήσουν, αλλά δεν ήταν σε θέση να απειλήσουν τον Σούμπασιτς. Στην επανάληψη ο ρυθμός ήταν κακός, οι Κροάτες είχαν δυο καλές στιγμές με τον Μάντζουκιτς και τον Μπρόζοβιτς, χωρίς όμως να καθαρίσουν. Οι Φινλανδοί δεν ήταν καλοί δημιουργικά προσπάθησαν με τον Πούκι, αλλά ο γκολκίπερ των φιλοξενούμενων κράτησε το μηδέν κι έστειλε την ομάδα του στην κορυφή.

Στη 2η θέση, αλλά με ματς περισσότερο πέρασε η Ουκρανία καθώς επικράτησε εύκολα 3-0 του Κοσόβου. Ο Κράβετς στο 31' άνοιξε το σκορ, στο 81' ο Γιαρμολένκο σημείωσε το 2-0 και στο 87' ο Ροτάν διαμόρφωσε το 3-0. Οι δυο ομάδες διαμαρτύρονται σωστά για πέναλτι που δε δόθηκαν.

Γκέλα η Ουαλία
Η παράδοση συνεχίστηκε και η Ουαλία δεν κατάφερε σε τεταρτο διαδοχικό ματς (τρεις ήττες) να κερδίσει τη Γεωργία, καθώς αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 εντός έδρας. Ο Μπέιλ άνοιξε το σκορ και ήταν το 14ο γκολ που συμμετέχει, στα 13 τελευταία εντός ( δέκα τέρματα και τέσσερις ασίστ!)

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα