Θέλει τον... μουσικό Οσβάλντο η Νάπολι

Θέλει τον... μουσικό Οσβάλντο η Νάπολι

Θέλει τον... μουσικό Οσβάλντο η Νάπολι

bet365

Ο τραυματισμός του Αρκάντιους Μίλικ αναγκάζει τους Παρτενοπέι να ψάχνουν για αντικαταστάτη εντός και... εκτός ποδοσφαίρου.

Ο Πολωνός φορ θα μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον τέσσερις μήνες με πρόβλημα στο γόνατο και η Νάπολι έχει μείνει μόνο με τον Μανόλο Γκαμπιαντίνι. Σύμφωνα με την Gazzetta dello Sport, ο Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις θέλει να αποκτήσει κάποιον ελεύθερο και ο πρώτος στόχος είναι ο Πάμπλο Οσβάλντο. Ο Αργεντίνος έχει μεγάλη εμπειρία από Serie A αλλά το πρόβλημα είναι ότι έχει σχεδόν... παρατήσει το ποδόσφαιρο για να αφοσιωθεί στη μουσική!

Ο Οσβάλντο απέρριψε το καλοκαίρι τις προτάσεις των Κιέβο και Πεσκάρα, όπως και αυτές ομάδων της Αργεντινής, αφού θέλει να σταματήσει την μπάλα για να γίνει μουσικός και για αυτό τον λόγο, σημειώνει η Gazzetta dello Sport, έχει κάτι μήνες να προπονηθεί... Παρ' όλα, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, ο Ντε Λαουρέντις φέρεται να πιστεύει ότι μπορεί να του αλλάξει άποψη, με τη Νάπολι να είναι σε πολύ δύσκολη θέση αφού η εναλλακτική επιλογή είναι να μείνει για τουλάχιστον τέσσερις μήνες μόνο με τον Γκαμπιαντίνι.

Παίξε νόμιμα με ανανεωμένο Mobile Site στη Vistabet

Οσο για το Sky Italia, υποστηρίζει ότι πλην του Οσβάλντο, ακούγεται και τα ονόματα των επίσης ελεύθερων Φεντερίκο Μακέντα, Μίροσλαβ Κλόζε και Εμανουέλ Αντεμπαγιόρ. Αν οι Παρτενοπέι αποφασίσουν να μην κλείσουν άμεσα κάποιον από αυτούς, θα κινηθούν για να αποκτήσουν φορ τον Ιανουάριο. Τότε, οι επιλογές αυτή την στιγμή φαίνεται να είναι δύο: Ή επιστροφή του Ντουβάν Ζαπάτα από την Ουντινέζε ή ο Λεονάρντο Παβολέτι από την Τζένοα με 25 εκατ. ευρώ.

 

SERIE A Τελευταία Νέα