Οι τρεις που ζουν το όνειρό τους στον ΟΦΗ

Οι τρεις που ζουν το όνειρό τους στον ΟΦΗ

Gazzetta team
Οι τρεις που ζουν το όνειρό τους στον ΟΦΗ

bet365

Ο Νιόπλιας έδωσε την ευκαιρία σε τρία νέα παιδιά να παίξουν κόντρα στον Πανθηραϊκό κι αυτοί μιλάνε για την εμπειρία τους.

Ηταν από τα «κέρδη» του ΟΦΗ στη φιλική νίκη επί του Πανθηραικού με 3-0 στο Γεντί Κουλέ.

Ο Δημήτρης Μάνος σκόραρε δυο φορές και είναι λογικό να είναι χαρούμενος μετά το τέλος της αναμέτρησης.

Οπως είπε «είμαι χαρούμενος για τα δυο γκολ που έβαλα, αλλά σημασία έχει ότι όλη η ομάδα πήγε καλά. Το γκολ θέλει και τύχη. Για να βάλει γκολ ο επιθετικός, πρέπει όλη η ομάδα να πάει καλά».

Για την καθυστέρηση του πρωταθλήματος της Football league να ξεκινήσει, ο επιθετικός του ΟΦΗ, ανέφερε ότι «είναι σα να έχουμε παίξει μισό πρωτάθλημα με τα φιλικά. Περιμένουμε το πρωτάθλημα, για να μπούμε σε αγωνιστικό ρυθμό. Οι προπονητές είχαν κάνει άλλο πλάνο. Το πρωτάθλημα έχει αργήσει να ξεκινήσει, αλλά θα είμαστε έτοιμοι όταν θα αρχίσει» ανέφερε ο επιθετικός του ΟΦΗ.

Μανιάδης: «Ζω το όνειρό μου»

Ο 18χρονος Στέλιος Μανιαδής, ο ο οποίος πριν από λίγο καιρό υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με τον ΟΦΗ, πήρε χρόνο συμμετοχής από το Νίκο Νιόπλια στη φιλική νίκη με 3-0 επί του Πανθηραικού στο Γεντί Κουλέ (3-0).

Ο ταλαντούχος μέσος που έγινε επαγγελματίας αυτό το καλοκαίρι και είναι γέννημα-θρέμα του ΟΦΗ, ανέφερε ότι«ειχαμε την κυριαρχία του παιχνιδιού. Είχαμε την κατοχή της μπάλας, όπως μας είχε ζητήσει ο κόουτς. Κάναμε καλή εμφάνιση και κερδίσαμε το παιχνίδι».

Για την δική του εμφάνιση, τόνισε πως «ζω το όνειρο μου με τον ΟΦΗ. Ομως οι φιλοδοξίες μου δεν τελειώνουν εδώ. Θέλω να ανέβω και στο επόμενο σκαλοπάτι. Να δώσω την μάχη και να φτάσω στο επίπεδο των συπαικτών μου και να φτάσω πιο ψηλά».

Παπαδάκης: «Το πρώτο μου ματς στο Γεντί Κουλέ»

To «βάπτισμα του πυρός» στον ΟΦΗ πήρε και ο 18χρονος τερματοφύλακας Μάνος Παπαδάκης, στον οποίο έδωσε ο Νίκος Νιόπλιας χρόνο συμμετοχής στη φιλική νίκη με 3-0 επί του Πανθηραικού στο Γεντί Κουλέ.

Μάλιστα ο νεαρός έκανε δυο εντυπωσιακές επεμβάσεις και διατήρησε το μηδέν κάτω απο τα γκολπόστ.

Ο ίδιος μετά το τέλος του αγώνα, ανέφερε ότι «ήταν το πρώτο μου παιχνίδι για μένα στο Γεντί Κουλέ. Δουλεύω και προσπαθώ για κάτι καλύτερο καθημερινά τόσο για μένα, όσο και για την ομάδα»..

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα