Μάνταλος: «Φέραμε το παιχνίδι στα μέτρα μας»

Μάνταλος: «Φέραμε το παιχνίδι στα μέτρα μας»

Μάνταλος: «Φέραμε το παιχνίδι στα μέτρα μας»

bet365

Ο Πέτρος Μάνταλος τόνισε ότι ήταν επιλογή της Ελλάδας να δώσει χώρο στην Κύπρο και αναφέρθηκε στην συνύπαρξή του με Φορτούνη και Μπακασέτα.

«Σε κάθε ματς των προκριματικών το ζητούμενο είναι οι βαθμοί. Βοήθησε σήμερα και το παιχνίδι, με το γκολ που ήρθε από νωρίς με τον Κώστα. Μετά ήρθε το δεύτερο γκολ, φέραμε το παιχνίδι στα μέτρα μας, δώσαμε χώρο στον αντίπαλο. Σίγουρα νιώσαμε λίγη πίεση στο δεύτερο, το περιμέναμε, πήραμε όμως αυτό που αξίζαμε», είπε αρχικά στην κάμερα του OTE ο Μάνταλος.

Όσον αφορά το αν ο χώρος που δόθηκε ήταν μέρος του πλάνου, απάντησε: «Ναι, είχαμε πει ότι θα δώσουμε χώρο ώστε να πετύχουμε και τρίτο γκολ στην αντεπίθεση. Δεν έγινε το γκολ, κρατάμε τη νίκη και προχωράμε», ενώ σχετικά με το αν έγινε και συντήρηση δυνάμεων για το ματς με Εσθονία, είπε: «Δεν σκεφτόμαστε τόσο το επόμενο παιχνίδι, αλλά είναι σε τρεις μέρες, όλα θα παίξουν το ρόλο τους».

Τέλος, μίλησε για τη συνεργασία του στην τριπλέτα πίσω από τον φορ με δύο παίκτες που έχουν αρκετά κοινά στοιχεία, όπως ο Φορτούνης και ο Μπακασέτας. «Σίγουρα όσο παίζουμε μεταξύ μας γνωριζόμαστε περισσότερο. Με τον Τάσο είμαστε και στην ίδια ομάδα, με τον Κώστα παίζουμε αρκετό καιρό μαζί. Μπορούμε να συνεργαστούμε καλά και να βοηθήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο».

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα