Προπόνηση του ΠΑΟΚ στο Βελιγράδι (pics)

Προπόνηση του ΠΑΟΚ στο Βελιγράδι (pics)

bet365

Η αποστολή του ΠΑΟΚ έφτασε στο Βελιγράδι και αυτή την ώρα προπονείται στο αθλητικό κέντρο της Παρτιζάν, την οποία θα αντιμετωπίσει σε φιλικό παιχνίδι, προς τιμήν του Σάσα Ίλιτς, το Σάββατο (8/10).

Ο Βλάνταν Ίβιτς είναι το κεντρικό πρόσωπο της διήμερης παρουσίας του ΠΑΟΚ στο Βελιγράδι ενόψει του αυριανού φιλικού αγώνα κόντρα στην ομάδα με την οποία μεγάλωσε ποδοσφαιρικά, την Παρτιζάν.

Ο 39χρονος τεχνικός του «Δικεφάλου» από την στιγμή που η αποστολή έφτασε και πάτησε σε σερβικό έδαφος συναντήθηκε και μίλησε με αρκετούς γνωστούς και φίλους, που έχει στην ομάδα του Βελιγραδίου, μεταξύ αυτών και ο Ίβιτσα Ίλιεφ, ο οποίος είναι τεχνικός διευθυντής στην Παρτιζάν.

Παράλληλα μίλησε άνετα στη μητρική του γλώσσα με Σέρβους δημοσιογράφους, πριν από την προπόνηση της ομάδας.

Στο προπονητικό κέντρο της Παρτιζάν την αποστολή του ΠΑΟΚ υποδέχθηκε ένας Σέρβος φίλος του «Δικεφάλου», που γέμισε μια σημαία της ομάδας με τις υπογραφές των ποδοσφαιριστών της.

Οι Σέρβοι δίνουν μεγάλο βάρος στο φιλικό παιχνίδι, που θα διεξαχθεί το Σάββατο (20.30) προς τιμήν του Σάσα Ίλιτς εξ ου και όλες οι ετοιμασίες που έχουν κάνει στο οργανωτικό κομμάτι του αγώνα, για το οποίο έχουν κυκλοφορήσει συλλεκτικά αναμνηστικά κασκόλ, φανέλες και λάβαρα.

Νωρίτερα, η διοίκηση της Παρτιζάν καλωσόρισε στο Βελιγράδι την αποστολή του ΠΑΟΚ.

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ προπονήθηκαν το απόγευμα της Παρασκευής στο προπονητικό κέντρο της Παρτιζάν.

Στην αποστολή ο Βλάνταν Ίβιτς έχει πάρει τους: Μπρκιτς, Βελλίδη, Μάτο, Κίτσιου, Λέοβατς, Μαλεζά, Κρέσπο, Κάνιας, Μπίσεσβαρ, Τιάμ, Πέλκα, Δημητριάδη, Κοροβέση, Δεληγιαννίδη, Περέιρα, Αθανασιάδη, Δοδοντσάκη, Κυριλλίδη και Ματθαίου.

 

Τελευταία Νέα