Η ρουμανική αστυνομία εμπόδισε την είσοδο προπονητή στο γήπεδο!

Η ρουμανική αστυνομία εμπόδισε την είσοδο προπονητή στο γήπεδο!

bet365

Ο Νικολό Νάπολι δεν κατάφερε να προπονήσει την Ιάσι, αφού ο πρόεδρος του ρουμανικού συλλόγου, έδωσε εντολή να του απαγορευθεί η είσοδος στο γήπεδο!

Ο πρόεδρος της Ιάσι, Φλορίν Προυνέα αποφάσισε να τερματίσει το συμβόλαιο του Ιταλού τεχνικού, ενώ στη συνέχεια ζήτησε την αρωγή της αστυνομίας προκειμένου να μην προπονήσει τους παίκτες.

«Από την πλευρά μας όλα είναι ξεκάθαρα. Νομικά έχουμε δράσει σωστά. Τερματίσαμε το συμβόλαιο του και τον πληρώσαμε. Όλα είναι νομότυπα.

Θα πρέπει να σεβαστεί τους κανονισμούς στη χώρα που ζει. Θα πρέπει να παραδώσει το αυτοκίνητο του στην ομάδα το συντομότερο δυνατό. Δεν είναι καλό αυτό που συμβαίνει, αλλά από την πλευρά μας κάνουμε το σωστό», δήλωσε ο άλλοτε διεθνής άσος και νυν πρόεδρος της ομάδας».

Από την άλλη πλευρά, ο Νικολό Νάπολι επέμεινε πως είναι ο προπονητής της Ιάσι.

«Φυσικά είμαι προπονητής. Έχω συμβόλαιο με την ομάδα και δεν φεύγω. Δεν μπορούν να με απολύσουν. Δεν ξέρω τίποτα για τον όρο που λένε πως υπάρχει στο συμβόλαιο. Προπονώ την ομάδα, όχι τον πρόεδρο. Δεν είναι θέμα χρημάτων, αλλά σεβασμού. Σεβασμό στον προπονητή, αλλά και στο συμβόλαιο. Δεν φεύγω εάν το Ιάσι δεν πληρώσει όσα προβλέπονται στο συμβόλαιο».

 

Τελευταία Νέα