Το Gazzetta ψηφίζει τα καλύτερα γκολ του Champions League! (vids)

Gazzetta team
Το Gazzetta ψηφίζει τα καλύτερα γκολ του Champions League! (vids)

bet365

Τρεις συντάκτες επιλέγουν το αγαπημένο τους από τα Nissan Best Goals της 2ης αγωνιστικής και σας καλούν να κάνετε το ίδιο.

Το Champions League ξεκίνησε και από το απόλυτο ποδοσφαιρικό πάρτι δεν θα μπορούσε να λείπει η Nissan.

Η κορυφαία εταιρία αυτοκινήτων για άλλη μια χρονιά ζει στον... αστερισμό του σεντονιού και καλεί τα εκατομμύρια ποδοσφαιρόφιλους να ψηφίσουν και να κερδίσουν! Τι να κερδίσουν; Από πλούσια δώρα μέχρι και την παρουσία τους στον τελικό της διοργάνωσης – αφού αυτόματα μπαίνουν στην κλήρωση.

Η διαδικασία είναι απλή. Κάθε βδομάδα ο καθένας βρίσκεται μπροστά στην... ηλεκτρονική κάλπη της Nissan και ψηφίζει αυτό που θεωρεί best goal!

Tρεις συντάκτες του gazzetta ψηφίζουν εδώ το δικό τους αγαπημένο.

Kαμίλ Γκλικ (Μονακό-Λεβερκούζεν) ο Λευτέρης Ντανοβασίλης

Το παιχνίδι βρίσκεται στα τελευταία δευτερόλεπτα και ο τελευταίος που περιμένεις να δώσει τη λύση στο σκοράρισμα και να σώσει την Μονακό από την ήττα είναι ένας αμυντικός. Ναι μεν ο Καμίλ Γκλικ έχει έφεση στο σκοράρισμα, όμως σίγουρα δεν μπορείς να διανοηθείς ότι θα το κάνει με αυτό το απόλυτα ισορροπημένο σουτ λίγο έξω από την περιοχή! Ο τρόπος που περιμένει την μπάλα προμηνύει αυτό που θα ακολουθήσει και λέει πολλά για την ποιότητα του Πολωνού, που γνώριζε που καταλήξει η μπάλα πριν εκείνη βρεθεί στο βάθος της εστίας του Λένο. Απλά εκπληκτικό.

Πάουλο Ντιμπάλα (Ντιναμό Ζάγκρεμπ - Γιουβέντους) ο Γιώργος Κοντογεώργης

Συχνά δοκιμάζει το εκπληκτικό αριστερό του από απόσταση για να βάλει μαγικά γκολ και η μπάλα τον έχει... φτύσει αρκετές φορές. Το ίδιο όμως δεν έγινε στο Ζάγκρεμπ. Στον αγώνα της Γιουβέντους με την Ντιναμό στο Μάξιμιρ ο Πάουλο Ντιμπάλα πήρε την μπάλα από τον Ντάνι Αλβες και τον χώρο που βρήκε μπροστά του και από τα 30 μέτρα έστειλε ρουκέτα κοντά στο παραθυράκι του Σέμπερ, ο οποίος δεν μπορούσε να κάνει απολύτως τίποτα για να σταματήσει αυτό το έργο τέχνης...

Τόμας Ντιλέινι (Κοπεγχάγη - Κλαμπ Μπριζ) ο Πολύδωρος Παπαδόπουλος

Δεν είναι σκόρερ, προτιμά να κόβει και να δημιουργεί, ωστόσο ο αρχηγός της Κοπεγχάγης όταν αποφασίζει να σουτάρει ξέρει να το κάνει καλά... Το Πάρκεν αποθέωσε ένα απίθανο τέρμα του Τόμας Ντιλέινι, ο οποίος ουσιαστικά σφράγισε τη νίκη της ομάδας του κόντρα στη Μπριζ. Ο 25χρονος βρέθηκε στην άκρη του κουτιού, η μπάλα του στρώθηκε ιδανικά και ο κεραυνός που επιχείρησε δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Μπουτέλ. Μερίδιο επιτυχίας έχει και ο Βέρμπιτς, ο οποίος την έδωσε όπως έπρεπε στον αρχηγό και με το εντυπωσιακό αριστερό του έβαλε υποψηφιότητα για το ωραιότερο γκολ της δεύτερης αγωνιστικής των ομίλων.

Συμφωνείς με κάποια από τις παραπάνω επιλογές;

Δες τα υπόλοιπα βίντεο και δείξ' το με την ψήφο σου!

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα