Παρουσιάζει τη νέα του φανέλα ο ΟΦΗ

Παρουσιάζει τη νέα του φανέλα ο ΟΦΗ

Gazzetta team
Παρουσιάζει τη νέα του φανέλα ο ΟΦΗ

bet365

Αποκαλυπτήρια για τον ΟΦΗ σήμερα στις 19:00, με την ομάδα να παρουσιάζει τη νέα της φανέλα, τον κεντρικό της χορηγό αλλά και τα εισιτήρια διαρκείας.

Ο ΟΦΗ της αγωνιστικής περιόδου 2016-17 αποκαλύπτεται στο κοινό του, σε μια μεγάλη εκδήλωση «ανοιχτή για όλους» που διοργανώνεται στην πλατεία του Talos Plaza.

Το τελετουργικό περιλαμβάνει την παρουσίση της ομάδας του ΟΦΗ για την φετινή χρονιά στην Football league, της φανέλας, του κεντρικού χορηγού, άλλων μεγάλων χορηγιών, αλλά και των εισιτηρίων διαρκείας.

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 7μμ και απο την πλευρά του ΟΦΗ γίνεται κάλεσμα στους μικρούς και μεγάλους φίλους του ΟΦΗ, να δώσουν το «παρών» να χειροκροτήσουν, τους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο, να συζητήσουν και να φωτογραφηθούν μαζί τους και να πάρουν αυτόγραφα.

Η πλατεία του Talos Plaza θα ντυθεί στα χρώματα του ΟΦΗ και ο στόχος των διοργανωτών είναι η εκδήλωση να μετατραπεί σε μια «ασπρόμαυρη γιορτή».

Στην εκδήλωση θα δώσει το «παρών» σύσσωμη η οικογένεια του ΟΦΗ, τα τμήματα υποδομής του συλλόγου, ο ΟΦΗ' 94 και η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου, που θα δώσουν «οφητζίδικο» χρώμα στο Talos Plaza.

Στην ανακοίνωση της η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 αναφέρει ότι «ελάτε να χειροκροτήσουμε τους παίκτες μας και το τεχνικό επιτελείο και να τους δώσουμε την δύναμη και την ώθηση που χρειάζονται, για να ξεκινήσουν δυνατά τη φετινή χρονιά και να φέρουν τον ΟΦΗ εκεί που όλοι ονειρευόμαστε. Να είστε όλοι εκεί!».

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα