Στους κορυφαίους 11 του Κρόιφ, δεν χωρούσαν Μέσι – Ρονάλντο!

Κώστας Ζάλιαρης
Στους κορυφαίους 11 του Κρόιφ, δεν χωρούσαν Μέσι – Ρονάλντο!

bet365

Στη νέα αυτοβιογραφία του Γιόχαν Κρόιφ που κυκλοφορεί από σήμερα (5/10) στην Ισπανία, αναδημοσιεύεται και η κορυφαία 11άδα όπως την διάλεξε ο εκλιπών, από το 2012, δίχως τους Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο Ολλανδός θρύλος άφησε τεράστια κληρονομιά στο ποδόσφαιρο, όμως το βύθισε και στο πένθος με τον θάνατό του, τον περασμένο Μάρτιο, έχοντας ταλαιπωρηθεί και ουσιαστικά προδοθεί από το τσιγάρο, το οποίο σπανίως άφηνε από τα χέρια και τα χείλη του μέχρι να ξεκινήσουν τα προβλήματα.

Το βιβλίο τιτλοφορείται «My turn, a life of total football», κυκλοφορεί ήδη στην Ισπανία και σύμφωνα με τον Τύπο της χώρας, αναδημοσιεύεται εντός των σελίδων του, η κορυφαία 11άδα, όπως την είχε επιλέξει ο Κρόιφ από το 2012...

Εκείνος θα ήξερε καλύτερα αν θα ήθελε ή όχι ν' αλλάξει κάποιον από τους ποδοσφαιριστές, αλλά σίγουρα προτού αφήσει την τελευταία του πνοή είχε αποφασίσει ότι από το άθλημα πέρασαν θρύλοι που έχουν το δικαίωμα και τη δύναμη ν' αφήσουν εκτός ενδεκάδας τους Μέσι και Κριστιάνο.

Οι 11 που επέλεξε, λοιπόν, είναι οι: Λεβ Γιασίν, Κάρλος Αλμπέρτο, Φραντς Μπεκενμπάουερ, Πεπ Γκουαρδιόλα, Ρουντ Κρολ, Αλφρέντο ντι Στέφανο, Μπόμπι Τσάρλτον, Γκαρίντσα, Μαραντόνα, Πελέ και Πιετ Κάιζερ.

 

Τελευταία Νέα