Μητρόπουλος: «Εξαγοράστηκε Ένωση με 420.000 ευρώ»

Μητρόπουλος: «Εξαγοράστηκε Ένωση με 420.000 ευρώ»

Μητρόπουλος: «Εξαγοράστηκε Ένωση με 420.000 ευρώ»

Ο Βίκτωρας Μητρόπουλος αποκάλυψε ότι μία από τις Ενώσεις άλλαξε στρατόπεδο ενόψει εκλογών της ΕΠΟ για το ποσό των 420.000 ευρώ!

Αναλυτικά τα όσα υποστήριξε σήμερα στο Metropolis 95.5 FM:

Για την πρόταση της Alter Ego για τη χορηγία της Super League και αν επηρεάζει την αξιοπιστία του Πρωταθλήματος: «Εγώ αυτό το θεωρώ ήσσονος σημασίας. Δεν είναι κάτι που μπορεί να επηρεάσει. Υπάρχει μια κόντρα με τον ΟΠΑΠ και τον Μελισσανίδη και εκμεταλλευόμενος ο Μαρινάκης ότι πέρσι δεν υπήρχε χορηγός, βλέπει ότι μπορεί να μπει αυτός χορηγός. Θεωρεί ότι έτσι θα διαφημίζεται και αυτός και η εταιρεία Στοίχημαν που διαφημίζεται στον Ολυμπιακό και είναι μια κόντρα στον ΟΠΑΠ».

Για την αξιοπιστία: «Αν υπάρχει μια χρηστή διοίκηση στην ΕΠΟ, η οποία μπορεί να βάλει τα όρια, οποιοσδήποτε βάζει λεφτά είναι ευπρόσδεκτος, αρκεί να βάλει κανόνες η ΕΠΟ. Οι χορηγοί φεύγουν τρέχοντας, δεν υπάρχει χορηγός στις ομάδες. Το Πρωτάθλημα έχει καταβαραθρωθεί οικονομικά γιατί δεν έρχονται χορηγοί».

Για τις εκλογές της ΕΠΟ: «Για να δούμε θα γίνουν; Υπάρχουν θέματα νομικής φύσεως σημαντικά που ίσως δεν επιτρέψουν να γίνουν».

Πρόβλεψη για εκλογές της ΕΠΟ: Για να δούμε, θα γίνουν; Υπάρχουν θέματα που ίσως δεν επιτρέψουν να γίνουν, θέματα νομικής φύσης σημαντικά που μπορεί να μην επιτρέψουν.

Για τους τρόπους προσέλκυσης των ενώσεων: «50-55 άτομα κάνουν κουμάντο. Αυτοί με βάση το αυτοδιοίκητο έβαλαν τους κανόνες. Ο πρόεδρος είναι ένας από τους τρεις που ψηφίζει και ορίζει τους άλλους δύο. Είναι σημαδεμένη η τράπουλα. Από εκεί και πέρα, έχουν μπει κάποιοι άνθρωποι που πράγματι θεωρώ ότι είναι επενδυτές. Ο Αλαφούζος γλίτωσε τον Παναθηναϊκό από τη χρεωκοπία. Ο Σαββίδης έβαλε στον ΠΑΟΚ 55-60 εκατομμύρια και ο Μαρινάκης έβαλε λεφτά στον Ολυμπιακό. Και οι άνθρωποι αυτοί επιδίδονται σε πλειοδοτικό αγώνα πώς θα προσελκύσουν ενώσεις. Αν δεν το κάνει ο ένας, θα το κάνει ο άλλος. Και έχουμε το ίδιο έργο κάθε τέσσερα χρόνια, κάποιοι να αυξάνουν τις περιουσίες τους. Είναι γνωστά τα φαινόμενα. Κάποια ένωση από τις τελευταίες κόστισε 420 χιλιάδες ευρώ. Δεν πρόκειται να σας πω ονόματα. Στις εκλογές που έγιναν το τελευταίο τρίμηνο - τετράμηνο μια ένωση κόστισε 420 χιλιάδες ευρώ για να πάει από τη μια πλευρά στην άλλη».

Best of internet