Καταγγελίες ΠΑΟΚ για το ρόλο του Κύρου Βασσάρα

Gazzetta team
Καταγγελίες ΠΑΟΚ για το ρόλο του Κύρου Βασσάρα

bet365

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ετοιμάζεται να κινηθεί νομικά εναντίον του Κύρου Βασσάρα αν αποδειχθεί, ότι υπήρξε αλλαγή βοηθού στο Βέροια – ΠΑΟΚ, ενώ χαρακτηρίζει «προσχηματική» την αποχώρησή του.

Από το ασπρόμαυρο στρατόπεδο τέθηκαν δύο ερωτήματα προς απάντηση από τον Κύρο Βασσάρα, μετά την πληροφορία περί παραίτησής του από τα καθήκοντα του επιδιαιτητή, καθώς η θητεία του ολοκληρωνόταν την 1η Οκτωβρίου.

«Γιατί δεν το έκανε ή έστω γιατί δεν διέρρευσε την πρόθεσή του όντως την 1η Οκτωβρίου μετά την ομοβροντία των ανακοινώσεων όλων των ομάδων εναντίον του;

Γιατί η δική του θητεία δεν παρατάθηκε αυτόματα μαζί με τις εκλογές της ΕΠΟ; Εφόσον γι αυτό η θητεία του ήταν αρχικά προγραμματισμένη μέχρι τις εκλογές που θα διεξάγονταν 1η Οκτωβρίου», διερωτώνται οι άνθρωποι της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, που ετοιμάζονται να κινηθούν νομικά εναντίον του πρώην διεθνή διαιτητή, αν όπως υποστηρίζουν, «αποδειχθούν αληθινές οι πληροφορίες, ότι μαζί με τον Γκρούτση άλλαξαν τον αρχικά ορισθέντα βοηθό Δόση, με την αιτιολογία ότι ο συγκεκριμένος είχε παίξει την 1η αγωνιστική στο Ολυμπιακός-Βέροια!!! Δηλαδή 3 αγωνιστικές πριν!».

Μάλιστα στην Τούμπα χαρακτηρίζουν «προσχηματική την αποχώρηση Βασσάρα» και σε συνδυασμό με την πιο πάνω πληροφορία, θεωρούν ότι αποδεικνύεται και ο λόγος για τον οποίο παρέμενε ο Θεσσαλονικιός πρώην διαιτητής στην ΚΕΔ μέχρι και τώρα. «Μήπως για να εκδικηθεί για λογαριασμό του συστήματος τον διώκτη τους;», αναρωτιούνται.

 

Τελευταία Νέα