«Ασπρόμαυρη» γιορτή στο Talos Plaza

«Ασπρόμαυρη» γιορτή στο Talos Plaza

«Ασπρόμαυρη» γιορτή στο Talos Plaza

Με το moto «νέα ομάδα, νέα φανέλα, νέα χρονιά» ο ΟΦΗ παρουσιάζει σε εκδήλωση στο Talos Plaza την ομάδα που θα αγωνιστεί στην Football league, τη νέα φανέλα και τα διαρκείας του.

Ο ΟΦΗ παρουσιάζει την Πέμπτη (6/10) στις 7 μ.μ. σε μια μεγάλη εκδήλωση στην πλατεία του Talos Plaza την φετινή ομάδα που θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Football league, τη νέα φανέλα με τον χορηγό της, αλλά και τα εισιτήρια διαρκείας της φετινής χρονιάς. Η πλατεία του  Talos Plaza θα ντυθεί στα χρώματα του ΟΦΗ και ο στόχος των διοργανωτών είναι η εκδήλωση να μετατραπεί σε μια «ασπρόμαυρη γιορτή» με καλεσμένους τους φιλάθλους της ομάδας, οι οποίοι θα μπορέσουν ελεύθερα να την παρακολουθήσουν, ενώ οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ θα μοιράσουν αυτόγραφα στους μικρούς φίλους του συλλόγου.
 
Στην εκδήλωση θα δώσει το «παρών» σύσσωμη η οικογένεια του ΟΦΗ, τα τμήματα υποδομής του συλλόγου, ο ΟΦΗ' 94 και η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου, που θα δώσουν «οφητζίδικο» χρώμα στο Talos Plaza. Στην ανακοίνωση της η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 αναφέρει ότι «ελάτε να χειροκροτήσουμε τους παίκτες μας και το τεχνικό επιτελείο και να τους δώσουμε την δύναμη και την ώθηση που χρειάζονται, για να ξεκινήσουν δυνατά τη φετινή χρονιά και να φέρουν τον ΟΦΗ εκεί που όλοι ονειρευόμαστε». Περισσότερες λεπτομέρειες για την εκδήλωση θα γίνουν γνωστές τις επόμενες ημέρες, αλλά οι άνθρωποι του ΟΦΗ ετοιμάζουν και... εκπλήξεις και ενώ υπόσχονται μια όμορφη, ζεστή και «ομιλίτικη» βραδιά!

Best of internet