Μίλαν - Σασουόλο 4-3

Μίλαν - Σασουόλο 4-3

bet365

Σε ένα από τα καλύτερα ματς που έχουμε δει φέτος, η Μίλαν μέχρι το 67' έχανε 1-3 από την Σασουόλο στο San Siro όμως έκανε τρομερή ανατροπή (4-3) και ανέβηκε στην 3η θέση.

Οταν προηγήθηκε μόλις στο 9' δύσκολα θα μπορούσε να φανταστεί κανείς ότι για να νικήσει η Μίλαν θα έπρεπε να κάνει μια τρομερή ανατροπή. Οι Rossoneri πλήρωσαν τα λάθη στην άμυνα και βρέθηκαν κοντά στην 5η ήττα τους (!) από τον κακό δαίμονα, Σασουόλο, όμως με 3 γκολ μέσα σε 8 λεπτά γύρισαν το ματς και βρέθηκαν μαζί με τις Λάτσιο και Κιέβο στους 13 βαθμούς και την 3η θέση της Serie A.

Ο αγώνας ξεκίνησε εξαιρετικά για την ομάδα του Βιντσέντζο Μοντέλα αφού στο 9' το σουτ του Μποναβεντούρα κόντραρε στον Ατσέρμπι και ξεγέλασε τον Κονσίλι για το 1-0 το οποίο όμως δεν κράτησε ούτε λεπτό. Στο 10' ο Αμπάτε έδωσε... ασίστ στον Πολιτάνο ο οποίος πέρασε τον Ντοναρούμα και σκόραρε στην κενή εστία (1-1). Στη συνέχεια ο Ατζαπόνγκ είχε μεγάλη ευκαιρία να σκοράρει μόνος του με το τέρμα όμως στάθηκε άτυχος αφού μετά την κεφαλιά του η μπάλα βρήκε στο χέρι του αλλάζοντας πορεία για να πάει στα δίχτυα και ακυρώθηκε σωστά, με τους Γκουστάβο Γκόμες και Ντοναρούμα να κάνουν κρίσιμες επεμβάσεις στα επόμενα λεπτά. Στην τελευταία φάση του πρώτου μέρους, το βολέ του Μπάκα λίγο έξω από την περιοχή ήταν πολύ άστοχο.

Ο Μοντέλα στο ημίχρονο έκανε δύο πράγματα. Εβγαλε τον Λουίζ Αντριάνο και έβαλε τον Νιανγκ και... αποβλήθηκε. Στο δεύτερο μέρος έγινε... χαμός σε ένα παιχνίδι που είναι ήδη στο top-10 της σεζόν 2016-17. Ο Μποναβεντούρα σούταρε άουτ (48') και ο Κονσίλι έκοψε την επικίνδυνη σέντρα από δεξιά (50') για να πάρει η Σασουόλο 'φωτιά' μέσα σε διάστημα δύο λεπτών. Στο 54' ο Πελεγκρίνι έκανε τη σέντρα από δεξιά και ο Ατσέρμπι ξεχασμένος πλήγωσε την πρώην ομάδα του και στο 56' ο Πελεγκρίνι έγινε σκόρερ όταν έκανε ωραία προσποίηση στον Γκόμες και πλάσαρε υπέροχα με το αριστερό στη γωνία για το 1-3. Στο επόμενο δεκάλεπτο, με την Μίλαν που έβλεπες, δεν μπορούσες να διανοηθείς ότι θα άλλαζε η τύχη του ματς, όμως αυτό συνέβη σε μια στιγμή. Στο 69' ο Νιανγκ έτρεξε ανάμεσα από Αντέι και Λιρόλα και τελικά βρέθηκε στο έδαφος για να δει ο πρώτος κίτρινη και να πάρει η Μίλαν ένα πέναλτι, το οποίο σηκώνει συζήτηση.

Ο Μπάκα πήρε την μπάλα και ξεγέλασε τον Κονσίλι για το 2-3. Στο 60' ο Μοντέλα είχε βγάλει τον Μοντλίβο για να βάλει τον Λοκατέλι και ο 18χρονος του είπε grazie με ένα απίστευτο σουτ στο παραθυράκι με το αριστερό από το ημικύκλιο για το 3-3 στο 73'. Οι Rossoneri όμως δεν σταμάτησαν εκεί και ολοκλήρωσαν την ανατροπή. Στο 78' το φάουλ του Μποναβεντούρα απέκρουσε σε κόρνερ ο Κονσίλι και από αυτή τη φάση η σέντρα του Νιανγκ βρήκε τον Παλέτα ο οποίος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 4-3. Λίγο πριν το φινάλε ο Ντοναρούμα απέκρουσε με το ένα χέρι το σουτ του Πολιτάνο κρατώντας τη μεγάλη νίκη για την Μίλαν.

 

SERIE A Τελευταία Νέα