«Μετά τον Μαρινάκη, προσέχουν στη Νότιγχαμ Φόρεστ»

Κώστας Ζάλιαρης
«Μετά τον Μαρινάκη, προσέχουν στη Νότιγχαμ Φόρεστ»

bet365

Εφημερίδα του Νότιγχαμ κάνει λόγο για απόλυτα προσεκτική στάση της Φόρεστ στις επόμενες συζητήσεις με ενδιαφερόμενους επενδυτές, έπειτα από την τροπή που πήρε η υπόθεση της μεταβίβασης των μετοχών στον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Το μεγάλο αφεντικό της αγγλικής ομάδας, Φαουάζ Αλ Χασαουΐ, έχει θέσει ως απαραίτητη προϋπόθεση τη δική του παραμονή στο μετοχικό σχήμα του συλλόγου, κάτι που ούτως ή άλλως θα συνέβαινε και με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, αφού, αν προχωρούσε το «deal», θα διατηρούσε το 20% των μετοχών.

Τώρα πλέον, με τη Football League να έχει απορρίψει την μεταβίβαση στον ισχυρό άνδρα του Ολυμπιακού λόγω του ότι βρίσκεται στο επίκεντρο για χειραγωγημένα παιχνίδια, σε μια υπόθεση που έχει φτάσει μέχρι και την UEFA, ο ιδιοκτήτης της Φόρεστ δηλώνει ανοιχτό σε συζήτηση με ενδιαφερόμενους επενδυτές, έχοντας μάλιστα επικοινωνία με επιχειρηματική ομάδα με έδρα στις ΗΠΑ...

«Θέλω να παραμείνω στον σύλλογο και να είμαι κομμάτι του για τα επόμενα χρόνια, καθώς θέλω πραγματικά να έρθουν επιτυχίες. Έχω βάλει περισσότερα από 100 εκατομμύρια και δεν είμαι άνθρωπος που θα βάλω τα χρήματα στην τσέπη και θα φύγω. Θα επενδύσω για το καλό της ομάδας» δήλωσε ο Αλ Χασαουΐ στη «Nottinghampost.com», η οποία μάλιστα αναφέρει ότι πλέον, στον σύλλογο από το Νότιγχαμ, εμφανίζονται ιδιαίτερα προσεκτικοί με όποιον κι αν μιλήσουν, έπειτα από την τροπή που πήρε το θέμα με τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

 

Τελευταία Νέα