Πετρίδης: «Κατέθεσαν ψυχή οι παίκτες μας» (vid)

Πετρίδης: «Κατέθεσαν ψυχή οι παίκτες μας» (vid)

Πετρίδης: «Κατέθεσαν ψυχή οι παίκτες μας» (vid)

Ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ παρουσιάστηκε ενθουσιασμένος από την νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό και... αποθέωσε τους παίκτες του. 

Σε... πελάγη ευτυχίας ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ, Πρόδρομος Πετρίδης, που «αποθέωσε» στην κάμερα του ΡΙΚ τους παίκτες του για την νίκη στο «Καραϊσκάκης». 

«Όντως ευχαριστώ για τα συγχαρητήρια, όντως μεγάλο διπλό, πριν να έρθουμε πιστεύαμε σε ένα καλό αποτέλεσμα όμως ήρθε το καλύτερο. Νομίζω ακολούθησαν την τακτική του προπονητή, επειδή ήμουν στα αποδυτήρια, άκουσα τις οδηγίες, με αυτό τον τρόπο  που προσπαθήσαμε να παίξουμε να αμυνθούμε σωστά, αυτό κάναμε και θα βρίσκαμε τις ευκαιρίες όπως και κάναμε, εκμεταλλευτήκαμε μια ευκαιρία. Βρήκε και ο ΟΣΦΠ κάποιες ευκαιρίες, φανήκαμε τυχεροί μπορώ να πω, όμως αυτό είναι το ποδόσφαιρο, πετύχαμε τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη στους ομίλους ελπίζω να συνεχίσουμε με τον ίδιο ρυθμό και να μπορέσουμε να πάμε ένα βήμα παραπέρα, στην πρόκριση αυτών των ομίλων.»

Για το πώς ήρθε η νίκη και τα στοιχεία που έδειξαν οι ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ;

«Κατέθεσαν ψυχή, αυτό ήταν το στοιχείο που καταθέτει το ΑΠΟΕΛ εδώ και αρκετά χρόνια και θέλω να πιστεύω πως θα συνεχίσουμε τον ίδιο τρόπο, ζήλο και προσπάθεια, να ικανοποιούμε τον κόσμο του ΑΠΟΕΛ. Θέλω να υπερευχαριστήσω τον κόσμο, τα 1800 άτομα που ήταν εδώ, πράγματι ήταν από το πρώτο λεπτό μέχρι το τελευταίο δίπλα στην ομάδα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ, γιατί στάθηκαν και αθλητοπρεπείς και επίσης να ευχαριστήσω τον ΟΣΦΠ για την πολύ καλή φιλοξενία που είχαμε. »

Για το μέλλον στους ομίλους και εάν είναι το φαβορί;

«Όντως αν κοιτάξουμε τον βαθμολογικό πίνακα, είμαστε πρώτοι, έχουμε όμως ακόμη τέσσερα παιχνίδια, έχουμε δύσκολο δρόμο, εμείς θα προσπαθούμε να παίρνουμε το καλύτερο αποτέλεσμα που μπορεί να παίρνει ομάδα σε κάθε παιχνίδι και ελπίζω να υλοποιήσουμε τον στόχο, που είναι η πρόκριση μας στην επόμενη φάση.»

Πρόδρομος

Best of internet