Φιορεντίνα - Καραμπάγκ 5-1

Gazzetta team
Φιορεντίνα - Καραμπάγκ 5-1

bet365

Η Φιορεντίνα πέρασε ένα πολύ ευχάριστο απόγευμα επικρατώντας σβηστά 5-1 της Καραμπάγκ και είναι ισόβαθμη με τον ΠΑΟΚ στην κορυφή του ομίλου.

Μετά τη λευκή ισοπαλία στην Θεσσαλονίκη την πρώτη αγωνιστική, η ομάδα του Πάουλο Σόουζα συνέχισε με νίκη τις υποχρεώσεις της στον όμιλο του Europa League. Οι Viola λύγισαν εύκολα το όποιο εμπόδιο προσπάθησε να βάλει η Καραμπάγκ, που έφυγε από το Artemio Franchi με το βαρύ 5-1 στην πλάτη. Ετσι, η Φιορεντίνα είναι μαζί με τον ΠΑΟΚ στο Νο1 του group με 4 βαθμούς, ενώ Καραμπάγκ και Σλόβαν Λίμπερετς έχουν από έναν.

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να μην δεχθούν γκολ μέχρι το τελευταίο κομμάτι του πρώτου μέρους, όμως η αποβολή του Γιουνουζάντε στο 30’ τελείωσε κάθε συζήτηση. Στο 39’ ο Μπαμπακάρ άνοιξε το σκορ, στο 43’ ο Κάλινιτς τελείωσε τη φάση μετά το εξαιρετικό τακουνάκι του Κριστόφορο και στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ο Μπαμπακάρ έβαλε στην κενή εστία δεύτερο γκολ ύστερα από ασίστ του Κάλινιτς (3-0).

Στο δεύτερο μέρος πέρασε αλλαγή στο 61’ ο Μάουρο Ζάρατε και πήρε πάνω του όλα τα βλέμματα. Ο Αργεντινός σκόραρε μόλις δύο λεπτά αργότερα με σουτ εκτός περιοχής και στο 78’ με πανέμορφο φάουλ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 5-0. Το τελικό 5-1 διαμόρφωσε ο Ν’ Ντλοβού με καλό αριστερό.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα