Μπάρος στο gazzetta.gr: «Δεν ξεχνώ την Ελλάδα του 2004!»

Μπάρος στο gazzetta.gr: «Δεν ξεχνώ την Ελλάδα του 2004!»

Σταύρος Σουντουλίδης
Μπάρος στο gazzetta.gr: «Δεν ξεχνώ την Ελλάδα του 2004!»

bet365

Ο Μίλαν Μπάρος όταν ακούει "Ελλάδα" σκέφτεται ένα πράγμα: Τον ημιτελικό του Euro 2004! Κάτι που δίχως δεύτερη σκέψη, λέει και στο Gazzetta.gr ΑΠΟΣΤΟΛΗ-ΛΙΜΠΕΡΕΤΣ:ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΟΥΝΤΟΥΛΙΔΗΣ.

Στα 34 του σήμερα ο Τσέχος σούπερ σταρ, με τη σημαντική καριέρα σε Λίβερπουλ, Άστον Βίλα, Λυών και Γαλατάσαραϊ, συνεχίζει να βγάζει το ψωμί του στο Λίμπερετς, μια πόλη 100.000 κατοίκων μια ανάσα από τα Γερμανικά και Πολωνικά σύνορα.

Η συμμετοχή του στον αγώνα της Πέμπτης κόντρα στον ΠΑΟΚ δεν είναι σίγουρη και το όνομα του είναι στην τεράστια λίστα των αμφίβολων της αναμέτρησης για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ.

"Ευτυχώς εγώ δεν αντιμετώπισα πρόβλημα με την ίωση που εξόντωσε την ομάδα και 16 συμπαίκτες μου. Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα στο γαστροκνήμιο και δεν ξέρω αν θα είμαι σε θέση να αγωνιστώ εναντίον του ΠΑΟΚ. Θα δούμε μέχρι την σέντρα του αγώνα, αλλά όταν βλέπεις την ομάδα σχεδόν διαλυμένη, τότε πρέπει να λειτουργήσεις και λίγο περισσότερο ομαδικά ", εξήγησε αναφερόμενος στο μείζον θέμα που απασχολεί την Σλόβαν εδώ και μια εβδομάδα.

Όταν το Gazzetta.gr τον ρώτησε τι θα έπρεπε να συμβουλέψει τους παίκτες του ΠΑΟΚ ενόψει της δικής τους παρουσίας στο Μπακού για τον αγώνα με την Κάραμπαγκ, ο Μίλαν Μπάρος μας αποκάλυψε:

"Πολλοί πιστεύουν ότι η ίωση προσβάλλε την ομάδα από το νερό ή το φαγητό. Όχι! Κανένα από αυτά δεν ήταν η αιτία. Η ίωση μεταδίδεται από τον αέρα, την σκόνη που υπάρχει στην ατμόσφαιρα. Αυτό τουλάχιστον μας είπαν οι γιατροί μας".

Πάμε, όμως, να γυρίσουμε το ρολόι του χρόνου δώδεκα χρόνια πίσω. Οπορτο, στάδιο "Ντραγκάο", ημιτελικός Euro 2004, Ελλάδα εναντίον Τσεχίας. Αλήθεια, όντως, είναι η χειρότερη ανάμνηση, που έχει από το ελληνικό ποδόσφαιρο και τη χώρα μας.

"Όπως είπα και στην συνέντευξη Τύπου, ναι αυτό το ματς μου φέρνει αρνητικές αναμνήσεις και είναι από τα παιχνίδια που δεν πρόκειται να ξεχάσω. Σαν εθνική Τσεχίας χάσαμε μια μεγάλη ευκαιρία τότε", επανέλαβε ο Τσέχος επιθετικός, που αν θυμάται κάτι καλό από την Ελλάδα είναι "τα πανέμορφα νησιά σας και ένα ματς με τη Γαλατάσαραϊ εναντίον του Παναθηναϊκού. Ήταν και πάλι για το Γιουρόπα Λιγκ, όπως και το ματς με τον ΠΑΟΚ, νικήσαμε 3-1 και πέτυχα δύο γκολ", μας αποκάλυψε λίγο πριν μπει στο γήπεδο για την προπόνηση μαζί με όσους ακόμη ποδοσφαιριστές έχουν απομείνει στη Σλόβαν.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα