Αμπιντάλ: «Οι παίκτες της Γιουνάιτεντ φώναζαν “σταματήστε τις μ@#$%”»!

Κώστας Ζάλιαρης
Αμπιντάλ: «Οι παίκτες της Γιουνάιτεντ φώναζαν “σταματήστε τις μ@#$%”»!

bet365

Τρομερή αποκάλυψη από τον Ερίκ Αμπιντάλ για τα όσα συνέβησαν στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ το 2011, με τους παίκτες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να φωνάζουν σ' εκείνους της Μπαρτσελόνα «σταματήστε τις μ@%@, έχουμε πεθάνει»!

Οι «μπλαουγκράνα» είχαν... διαλύσει στον αγωνιστικό χώρο του «Γουέμπλεϊ» τους «κόκκινους διαβόλους», με το τελικό 3-1 να έρχεται ως απόλυτα φυσιολογική συνέπεια της εμφάνισης των δύο ομάδων και τους Καταλανούς να κατακτούν την κορυφή της Ευρώπης για δεύτερη φορά σε διάστημα τριών ετών!

Ο Ερίκ Αμπιντάλ, που είχε επιστρέψει από τη μάχη του με τον όγκο στο συκώτι και ο Πουγιόλ του είχε επιτρέψει να σηκώνει εκείνος το τρόπαιο στον ουρανό του Λονδίνου, αποκάλυψε ότι:

«Αυτό που θυμάμαι περισσότερο από εκείνον τον τελικό είναι το τελευταίο ημίωρο. Οι Άγγλοι ήταν πολύ θυμωμένοι, πραγματικά εξαγριωμένοι, επειδή είχαμε μετατρέψει το Γουέμπλεϊ σε ένα τεράστιο πάρτι και δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτα γι’ αυτό.

Έβριζαν συνέχεια, φωνάζοντας τα πάντα απροκάλυπτα.

Ήταν απίστευτο. Μερικοί από τους συμπαίκτες μου δεν μπορούσαν να τους καταλάβουν, αλλά εγώ μπορούσα. “Αρκετά, σταματήστε να μαλ…στε. Έχουμε πεθάνει. Κι έχουν μείνει ακόμα 25 λεπτά”. Και ο Τσάβι, ο Ινιέστα, ο Μέσι, ο Μπουσκέτς, ο Άλβες συνέχιζαν: Πιμ-παμ, πιμ-παμ, πιμ-παμ».

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα