Νέο σκάνδαλο για Γκιρτζίκη και εκ νέου στον ανακριτή

Gazzetta team
Νέο σκάνδαλο για Γκιρτζίκη και εκ νέου στον ανακριτή

bet365

Νέοι μπελάδες για τον Γιώργο Γκιρτζίκη, ο οποίος κατηγορείται για κακουργηματική απιστία στην υπόθεση του σκανδάλου της συντήρησης γηπέδων.

Μπορεί πλέον να μη βρίσκεται στην προεδρία της ΕΠΟ, όμως ο Γιώργος Γκιρτζίκης, καλείται να βρεθεί και πάλι στον ανακριτή. Όπως αποκάλυψε η εκπομπή «Δίκη στον ΣΚΑΪ» ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΟ, μετά το παραπεμπτικό βούλευμα για την κάρτα υγείας, τις εισαγγελικές διώξεις για τα τηλεοπτικά δικαιώματα του Κυπέλλου και τα έργα στον Άγιο Κοσμά, θα βρεθεί στον ανακριτή για ακόμα ένα σκάνδαλο στην ΕΠΟ.

Συγκεκριμένα. διερευνάται η πιθανή κακουργηματική απιστία του στην υπόθεση της συντήρησης γηπέδων. Μια υπόθεση που άνοιξε από ανώνυμη καταγγελία που εστάλη στην εισαγγελέα της έδρας του μικρού Koriopolis, Βιργινία Σακελλαροπούλου η οποία διαβίβασε τα πρακτικά στον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ηλία Ζαγοραίο.

Ήδη ζητήθηκαν οι πρώτες ένορκες καταθέσεις από μέλη του ΔΣ της ΕΠΟ, καθώς εμπλέκεται και ανώτατος αξιωματούχος της Ομοσπονδίας.

Μιλάμε για την υπόθεση συντήρησης 11 γηπέδων για τα οποία αρχικά η εταιρία απαιτούσε 445.000 ευρώ και μέσα σε δύο μήνες οι απαιτήσεις έπεσαν στις 62.000 ευρώ. Μάλιστα σε συνεδρίαση που έγινε στις 22 Μαϊου 2015 ο πρόεδρος της ΕΠΟ Γιώργος Γκιρτζίκης αρχικά τόνισε ότι η συντήρηση των δυο γηπέδων του Αγίου Κοσμά γίνεται δωρεάν από την εταιρία Hellasod και στο τέλος της συνεδρίασης πρότεινε και αποφάσισε να καταβάλει στην εταιρία 120.000 ευρώ και μάλιστα με αναδρομική ισχύ, εφευρίσκοντας τη σιωπηρή παράταση της σύμβασης που δεν είχε ανανεωθεί.

 

Τελευταία Νέα