Αναστόπουλος: «Τον πρώτο λόγο τον έχει ο Άρης» (vid)

Αναστόπουλος: «Τον πρώτο λόγο τον έχει ο Άρης» (vid)

Αναστόπουλος: «Τον πρώτο λόγο τον έχει ο Άρης» (vid)

Ο τεχνικός του Άρη Νίκος Αναστόπουλος δεν κρύφτηκε πίσω από το δάκτυλό του και σε συνέντευξή του ανέφερε πως η ομάδα του έχει τον πρώτο λόγο για την άνοδο με τον ΟΦΗ να ακολουθεί.

Ο έμπειρος προπονητής των... κιτρίνων μιλώντας στο Star Κεντρικής Ελλάδας ανέφερε τα εξής:

Για το κατά πόσο εύκολο ήταν να αποδεχθεί την πρόταση των «κιτρινόμαυρων» τον περσινό Σεπτέμβρη: «Σίγουρα όταν σου κάνει μία πρόταση ο Άρης, ανεξάρτητα της κατηγορίας είναι εύκολο να την αποδεχθείς. Θέσαμε και το πλάνο της τριετίας. Εκεί πρέπει να βρισκόμαστε θα είμαστε του χρόνου. Αυτά κατακτώνται μετά από μεγάλη προσπάθεια Δεν φτάνουν μόνοι οι φανέλες και τα ρόστερ».

Για το αν αποδέχεται τον τίτλο του φαβορί για άνοδο: «Η ιστορία ο κόσμος και η φανέλα παίζουν το ρόλο τους. Τον καθοριστικό όμως τον παίζουν οι ποδοσφαιριστές. Έχουν ποιότητα και θα πρέπει να το δείξουμε μέσα στο γήπεδο».

Για το αν η αναβολή του πρωταθλήματος τον προβληματίζει: «Είχαμε προγραμματίσει ότι θα ξεκινήσουμε στις 25 του μήνα. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι. Για άλλες ομάδες είναι είναι ευεργετικό γι άλλες όχι. Εμείς πρέπει να συνεχίσουμε για να είμαστε έτοιμοι».

Για τον αν είναι φαβορί για άνοδο ο Άρης: «Τον πρώτο λόγο τον έχει ο Άρης με τον ΟΦΗ και έπειτα θα είναι και οι υπόλοιπες ομάδες ανταγωνιστικές».

Για τη γνώμη του για τον Έλληνα προπονητή: «Σίγουρα αξίζουν καλύτερη τύχη. Τα τελευταία χρόνια είναι πάρα πολλοί και αξιόλογοι. Απλά οι παράγοντες είναι πολύ βιαστικοί και απαιτητικοί και δεν δίνουν χρόνο. Στον ξένο του δίνουν χρόνο. Στον Έλληνα τον έχουν για τα δύσκολα. Το βλέπω από τον εαυτό μου. Μόλις γύρει το καράβι και μπάσει νερά κατευθείαν στρέφονται στον Έλληνα».

Για την εμπειρία του από το εξωτερικό ως ποδοσφαιριστής: «Εκείνη την εποχή όταν έπαιξα εγώ ήταν δύσκολο γιατί δεν είχαμε τις επιτυχίες που είχαμε σήμερα. Είτε μέσω της Εθνικής, είτε των σωματείων. Η Εθνική πλέον είναι σε ένα επίπεδο και είναι πιο εύκολο να παίξεις στο εξωτερικό γιατί δεν λογαριάζεσαι σαν ξένος πλέον. Εκείνα τα χρόνια ήταν δύσκολες οι συνθήκες. Ήταν δύσκολο για έναν Έλληνα να κάνει καριέρα στην Ευρώπη. Εγώ πιστεύω πολύ στον Έλληνα, απλά θέλει μία καλύτερη διαχείριση για να αξιοποιήσει το ταλέντο του και να αλλάξει την νοοτροπία του».

Για την πιο δύσκολη και πιο σημαντική στιγμή στην καριέρα του: «Η συχωρεμένη η μάνα μου με γέννησε λίγο νωρίς. Αν με γεννούσε πιο μετά, δεν είναι ότι θα κέρδιζα περισσότερα χρήματα, απλά αν γεννιόμουν πριν 10-15 χρόνια η εξέλιξη μου θα μπορούσα να κάνω καριέρα στην Ευρώπη. Είχα την τύχη την ευλογία, οι χαρές να είναι περισσότερες από τις λύπες και να έχω πιο πολλούς φίλους από εχθρούς».

 

Best of internet