Βάρος και στις ακαδημίες ο Άρης

Βάρος και στις ακαδημίες ο Άρης

Την συμφωνία με τον σκάουτερ Παύλο Καρατίδη ανακοίνωσε ο Άρης με τους... κίτρινους να δείχνουν πως θα δώσουν βάρος στις ακαδημίες.

Βάρος και στις ακαδημίες ο Άρης

Ο Καρατίδης θα είναι υπεύθυνος για την εξεύρεση ταλέντων στην Θράκη. Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής: «Ο Παύλος Καρατίδης στο τμήμα σκάουτινγκ

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την επίτευξη συμφωνίας με τον Παύλο Καρατίδη, ο οποίος εντάσσεται στο τμήμα σκάουτινγκ της ομάδας μας.

Ο Παύλος Καρατίδης, που στο παρελθόν –μεταξύ άλλων- έχει διατελέσει προπονητής στους Πόντιους Βέροιας και στην ΠΑΕ Θράκη, θα αναλάβει το κομμάτι της ανεύρεσης ταλέντων στην ευρύτερη περιοχή της Θράκης.

Μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας, ο Παύλος Καρατίδης, έκανε την παρακάτω δήλωση: «Είμαι χαρούμενος που θα συνεργαστώ με μια μεγάλη ομάδα, όπως είναι ο Άρης, στο κομμάτι του σκάουτινγκ. Στόχος μας είναι η ανεύρεση ταλέντων στην περιοχή της Θράκης και η αξιοποίησή τους από την ομάδα. Η συνεργασία αυτή θα είναι πετυχημένη στην περίπτωση που οι ποδοσφαιριστές που θα επιλεγούν με κατάλληλη δουλειά κάποια στιγμή στελεχώσουν την πρώτη ομάδα».

Best of internet