«Πιστεύουμε ότι ο αγώνας θα γίνει την Πέμπτη»

«Πιστεύουμε ότι ο αγώνας θα γίνει την Πέμπτη»

Σταύρος Σουντουλίδης
«Πιστεύουμε ότι ο αγώνας θα γίνει την Πέμπτη»

bet365

Η Σλόβαν Λίμπερετς ενημέρωσε την ΟΥΕΦΑ για την κατάσταση των ποδοσφαιριστών, που βρίσκονται σε καραντίνα, προχωρώντας σε επίσημη τοποθέτηση, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της.

Η ομάδα από την Τσεχία ενημέρωσε την ΟΥΕΦΑ και λίγο αργότερα ο τεχνικός διευθυντής, Γιαν Νέτσμαρ, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ομάδας, ενημέρωσε για την κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι ποδοσφαιριστές.

«Η κατάσταση των παικτών βελτιώνεται, αλλά παραμένουν περιορισμένοι σε καραντίνα. Την Τρίτη το πρωί θα γίνουν και πάλι εξετάσεις στους ποδοσφαιριστές που έχουν προσβληθεί από την ίωση και ο γιατρός θα αποφασίσει για το αν μπορούνε να προπονηθούν ή όχι. Πιστεύουμε ότι ο αγώνας με τον ΠΑΟΚ θα γίνει την Πέμπτη, αν και η πραγματικότητα είναι πως η ομάδα μας δεν θα είναι σε άριστη κατάσταση», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Νέτσμαρ.

Όπως έγινε γνωστό οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές θα προπονηθούν σήμερα, ενώ όσοι έχουν κρούσματα από τη λοιμώδη ιογενή νόσο παραμένουν σε καραντίνα.

Η διοίκηση της Σλόβαν επιβεβαίωσε ότι τα εισιτήρια για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ είναι ακόμα προς πώληση. Το μόνο γεγονός, που ακυρώθηκε, ήταν η προγραμματισμένη Fanzone, απ’ όπου θα περνούσαν όλοι οι ποδοσφαιριστές για να μοιράσουν αυτόγραφα και να καλέσουν τον κόσμο στο γήπεδο.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα