«Σκιές» για τους Κινέζους της Μίλαν

«Σκιές» για τους Κινέζους της Μίλαν

Παναγιώτης Παλλαντζάς
«Σκιές» για τους Κινέζους της Μίλαν

bet365

Για ψευδείς εγγυητικές επιστολές τραπεζών κατηγορούν διάφορα ΜΜΕ τους Κινέζους που θέλουν να αγοράσουν την Μίλαν.

Στο ταμείο των Ροσονέρι έχουν ήδη μπει 100 εκατ. ευρώ από τους υποψήφιους επενδυτές, οι οποίοι θα πρέπει να δώσουν και τα υπόλοιπα ως το τέλος του 2016 για να ολοκληρωθεί το deal. Η εταιρία που έχουν ιδρύσει οι Κινέζοι για την αγορά της Μίλαν είναι η «Sino-Europe» και τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών δεν είναι και τα πιο ευχάριστα, αφού φέρεται να έχει παρουσιάσει ψευδείς εγγυητικές επιστολές τραπεζών.

Συγκεκριμένα, η αρχή έγινε από το Bloomberg, το οποίο υποστήριξε ότι η «Sino-Europe» παρουσίασε ψευδή εγγυητική επιστολή, ύψους 128 εκατ. δολαρίων, από την «Bank of Jiangsu». Η Fininvest, η εταιρία του Σίλβιο Μπερλουσκόνι στην οποία υπάγονται οι μετοχές της Μίλαν, προχώρησε σε διάψευση αυτού του δημοσιεύματος αλλά τώρα κατηγορούν τους Κινέζους υποψήφιους επενδυτές και οι... συμπατριώτες τους.

Δημοσίευμα της εβδομαδιαίας κινέζικης εφημερίδας «Caixin» υποστηρίζει ότι η «Sino-Europe» παρουσίασε ψευδή εγγυητική επιστολή και από την τράπεζα «Bank of Dongguan». Από την πλευρά της Fininvest, τουλάχιστον προς το παρόν, δεν υπάρχει κάποιο σχόλιο...

 

SERIE A Τελευταία Νέα