Kαραντίνα και στο... περίμενε ο ΠΑΟΚ!

Kαραντίνα και στο... περίμενε ο ΠΑΟΚ!

Πολύδωρος Παπαδόπουλος
Kαραντίνα και στο... περίμενε ο ΠΑΟΚ!

bet365

Η Λίμπερετς σε... καραντίνα και αιτία είναι ένας ιός που «ταξίδεψε» με την ομάδα από το Αζερμπαϊτζάν. Aναβλήθηκε το ματς με την Καρβίνα, ανησυχεί ο μάνατζερ του Μπάρος που μίλησε στο gazzetta.gr.

Ναι, η είδηση προκαλεί... σοκ. Η Λίμπερετς, η αντίπαλος του ΠΑΟΚ σε καραντίνα. Ο Οργανισμός δημόσιας υγείας ζήτησε -και πέτυχε- την αναβολή της αναμέτρησης με την Καρβίνα, αφού η ομάδα απέχει απο τις προπονήσεις. Ο λόγος; Ενας ιός που... ήρθε μαζί με την ομάδα από το Αζερμπαϊτζάν και αγγίζει τα όρια της επιδημίας. «Είναι μια ασθένεια και με την καραντίνα θα αποτραπεί η μετάδοση σε άλλους ανθρώπους, αλλά και σε παίκτες της αντίπαλης ομάδας. Ενας βάκιλος ταλαιπωρεί την ομάδα από τότε που επιστρέψαμε. Με τη Σλάβια παίκτες είχαν εμφανίσει συμπτώματα, αλλά η κατάσταση χειροτέρεψε και πιστέψτε με κάτι τέτοιο δεν το έχω ξαναδεί ως προπονητής. Εχω 12 παίκτες άρρωστους και ανησυχώ για τους άλλους. Ευτυχώς που αναβλήθηκε το ματς» τόνισε ο τεχνικός της Σλόβαν Λίμπερετς, Χένρι Τρπισόφσκι.

Θυμίζουμε, πως την Πέμπτη η Λίμπερετς θα βρει απέναντί της τον ΠΑΟΚ για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Europa League! Eτσι, εκτός πλάνων έχουν τεθεί οι: Πόκορνι, Ματσούκα, Σέβτσικ, Μπάρος, Κουφάλ, Καραφιάτ, Μπαρτλ, Χάνταστσοκ, Νιτριάνσκι, αλλά και οι δυο γκολκίπερ. Αυτός ο βάκιλος έχει προκαλέσει έντονες στομαχικές διαταραχές, κάτι που έθεσε σε συναγερμό την τοπική κοινωνία, μα περισσότερο το ιατρικό τιμ. Οι παίκτες της αντιπάλου του ΠΑΟΚ θα υποβληθούν τη Δευτέρα σε νέο ιατρικό έλεγχο, ώστε να διαπιστωθεί η κατάσταση της υγείας τους και στη συνέχεια αν κριθεί αναγκαίο θα ενημερωθεί η UEFA.

Το gazzetta.gr επικοινώνησε με τον Πάβελ Πάσκα, μάνατζερ του ηγέτη της ομάδας, Μίλαν Μπάρος, ο οποίος τόνισε πως η κατάσταση είναι όπως... περιγράφεται στα ΜΜΕ «Πρόκειται για επιδημία. Ναι, η κατάσταση δεν είναι καλή κι ανάμεσα στους παίκτες που έχουν ασθενήσει είναι και ο Μπάρος. Αυτή τη στιγμή αν δεν κάνω λάθος περισσότεροι από οκτώ ποδοσφαιριστές είναι σε καραντίνα, ενώ δεν γίνονται προπονήσεις. Το ιατρικό τιμ έχει τονίσει πως τη Δευτέρα όλοι οι παίκτες θα περάσουν από εξετάσεις και θα δούμε αν είναι σε θέση να παίξουν κόντρα στον ΠΑΟΚ ή θα χρειαστεί να γίνει κάτι διαφορετικό...».

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα