Τα εισιτήρια για το Θέλτα-Παναθηναϊκός

Τα εισιτήρια για το Θέλτα-Παναθηναϊκός

Τα εισιτήρια για το Θέλτα-Παναθηναϊκός

Ανακοίνωση σχετικά με την διάθεση των εισιτηρίων του Θέλτα-Παναθηναϊκός, εξέδωσαν οι «πράσινοι».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ...

Πληροφορίες για τη διαδικασία απόκτησης εισιτηρίου για την εκτός έδρας αναμέτρηση με αντίπαλο τη Θέλτα Βίγκο, την επόμενη Πέμπτη (29/09).

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός καλεί τους φιλάθλους που ενδιαφέρονται για την αγορά εισιτηρίου του αγώνα Θέλτα Βίγκο–Παναθηναϊκός («Μπαλαΐδος», Πέμπτη 29/09, 20:00) να απευθύνουν τα αιτήματά τους στην ηλεκτρονική διεύθυνση contact@pao.gr.

Για την υποβολή του αιτήματος είναι απαραίτητη η καταγραφή του ονοματεπώνυμου, του Α.Δ.Τ. ή αριθμού διαβατηρίου, ημερομηνία γέννησης, του τηλεφώνου επικοινωνίας και του τόπου διαμονής του εκάστοτε φιλάθλου.

Η τιμή του εισιτηρίου ανέρχεται στα 50€ και θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

Οι οπαδοί των οποίων τα αιτήματα ικανοποιηθούν, θα ενημερωθούν από την ΠΑΕ για το πότε και από που θα παραλάβουν το εισιτήριό τους.

Θα θέλαμε επίσης να σας ενημερώσουμε πως υπάρχει περιορισμένος αριθμός θέσεων στο τσάρτερ της ομάδας.

Το κόστος του ταξιδιού, το οποίο συμπεριλαμβάνει τα αεροπορικά, τη διαμονή, τις μετακινήσεις καθώς και το εισιτήριο του αγώνα ανέρχεται στα 600€.

Για τους φιλάθλους των οποίων εγκριθούν τα αιτήματα αλλά διαμένουν στο εξωτερικό, θα υπάρξει ενημέρωση που θα αφορά στο σημείο παραλαβής των εισιτηρίων τους στην Ισπανία.

Best of internet