Λεγανές-Μπαρτσελόνα 1-5

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
Λεγανές-Μπαρτσελόνα 1-5

bet365

Τα επτά στην Σέλτικ δεν ήταν αρκετά κι ο Μέσι (2 γκολ) με την παρέα του φρόντισαν να... κεράσουν με τάλιρο (5-1) τη Λεγανές στην έδρα της.

Στις νίκες επέστρεψε η Μπαρτσελόνα μετά το στραπάτσο από την Αλαβές την προηγούμενη αγωνιστική.

Οι Καταλανοί, ύστερα από το 7-0 επί της Σέλτικ... διέλυσαν και τη νεοφώτιστη Λεγανές με στο «Estadio Municipal de Butarque».

Οι παίκτες του Ασιέρ Γαριτάνο, άντεξαν μόλις 14' απέναντι στους πρωταθλητές. Από εκεί και πέρα, παραδόθηκαν στις ορέξεις του Μέσι και της παρέας του.

Ο Αργεντινός άνοιξε το σκο 15' και στο 33' έδωσε πάσα «πάρε-βάλε» στον Σουάρες, ο οποίος με κοντινό πλασέ έκανε το 2-0.

Πριν κλείσει το ημίχρονο, κατάφερε και σκόραρε και ο τρίτος της παρέας. Ο Μέσι στο 44' βρήκε πέφτοντας τον Σουάρες, εκείνος είδε το Νεϊμάρ και τα υπόλοιπα είναι γνωστά: 3-0 για την Μπαρτσελόνα στο... χαλαρό.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε, όπως έκλεισε: με γκολ της Μπάρτσα. Ο Μπουστίνθα ανέτρεψε το Νεϊμάρ, ο Μέσι έστησε την μπάλα στην άσπρη βούλα και με το δεύτερό του τέρμα στο ματς έκανε το 4-0.

Λίγο έλειψε για τον Μέσι να κάνει χατ-τρικ στο 63', αλλά ο Σεράντες ακούμπησε όσο έπρεπε την μπάλα, για να τη στείλει στο δοκάρι. Στη συνέχεια ο Αλκάρεθ την έστειλα στα δίχτυα αλλά ήταν οφσάιντ.

Παρόλα αυτά, το 5-0 δεν άργησε να έρθει. Ο Ραφίνια με ένα εξαιρετικό σουτ, έξω από το τέρμα, σημείωσε το ομορφότερο τέρμα της ομάδας του στο 64'.

Οι γηπεδούχοι πέτυχαν το γκολ της τιμής στο 81' με τον Γκάμπριελ να στέλνει την μπάλα, από απευθείας εκτέλεση φάουλ στα δίχτυα του Τερ Στέγκεν.

Με αυτό το τρίποντο, η Μπάρτσα φτάνει στους 9 βαθμούς και θα περιμένει να δει τι θα τι θα κάνει η Ρεάλ Μαδρίτης που φιλοξενείται από την Εσπανιόλ, ενώ η Λεγανές έμεινε στους τέσσερις βαθμούς.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Λεγανές: Σεράντες, Ντίαθ, Μπουστίνθα, Ίνσουα, Μετζανί (46' Ρούμπέν Πέρεθ), Ρίκο, Λόπεθ (61 Σιμανόφσκι), Σάστρε, Γκαμπριέλ, Κονέ, Ματσίς (61Ομάρ Ράμος)

Μπαρτσελόνα: Τερ Στέγκεν, Μαστσεράνο, Πικέ, Ουμτιτί, Ραφίνια, Ράκιτιτς (57' Αρντά Τουράν), Ινιέστα (65' Ντένις Σουάρεθ), Άλμπα, Μέσι, Σουάρες (56' Πάκο Αλκάρεθ), Νεϊμάρ

 

LA LIGA Τελευταία Νέα