Έχει... ξεχάσει τις νίκες στους ομίλους

Έχει... ξεχάσει τις νίκες στους ομίλους

Gazzetta team
Έχει... ξεχάσει τις νίκες στους ομίλους

bet365

Μόλις δύο θετικά αποτελέσματα από το 2010 κι έπειτα, σε τελική φάση ευρωπαϊκής διοργάνωσης μετράει ο Παναθηναϊκός, που με το στραβό του ξεκίνημα φέτος στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, συνέχισε την κακή επίδοση...

Οι «πράσινοι», αν και προηγήθηκαν με το γκολ του Μπεργκ κόντρα στον Άγιαξ, το βράδυ της Πέμπτης στη Λεωφόρο, εν τέλει ηττήθηκαν με σκορ 2-1 και έκαναν κακό ποδαρικό στα γκρουπ της δεύτερης τη τάξει ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Έπειτα από τις τρεις νίκες στα τέσσερα ματς των φετινών προκριματικών, ήρθε το κακό αποτέλεσμα στη φάση των ομίλων, εκεί όπου το «τριφύλλι» μετράει μόλις μία νίκη από το 2012 και δύο σε τελική φάση από το 2010 κι έπειτα!

Η αμέσως προηγούμενη καλή βραδιά για τον σύλλογο ήταν απέναντι στη Μάριμπορ, με το 1-0 της 22ας Νοεμβρίου του 2012, ενώ για να βρεθεί κι άλλη νίκη (όχι σε προκριματικά), γυρίζει ο χρόνος πίσω στο 2010, όταν τότε η Ρόμα είχε υποκλιθεί στην ομάδα των Σισέ, Λέτο, Νίνη και των υπόλοιπων που είχαν φτάσει στην κατάκτηση του νταμπλ στην Ελλάδα.

Από την τελευταία φορά και το παιχνίδι με τη Μάριμπορ, πλέον, σε τελική φάση ευρωπαϊκής διοργάνωσης – με δεδομένο πως απουσίασαν τη σεζόν 2015-2016 – οι «πράσινοι» έχουν καταγράψει επίδοση 0-2-6.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα