Χούτερ: «Μεγάλη ομάδα και με εμπειρία ο Ολυμπιακός» (vid)

Δημήτρης Τομαράς
Χούτερ: «Μεγάλη ομάδα και με εμπειρία ο Ολυμπιακός» (vid)

bet365

Ο Άντι Χούτερ αναγνώρισε τις ικανότητες του Ολυμπιακού αλλά και την εμπειρία του από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.
Ο Αυστριακός τεχνικός της Γιουνγκ Μποις είπε για:
Το ματς στη Βέρνη και την φωτιά στην εξέδρα: Παίζαμε με έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο. Θα μπορούσαμε να πάρουμε βαθμό αλλά δεν τα καταφέραμε. Είναι μεγάλη ομάδα ο Ολυμπιακός και έχει και την εμπειρία του στην Ευρώπη.
Εγώ είμαι υπεύθυνος για το αθλητικό κομμάτι και δεν θέλω να σχολιάσω κάτι για την συμπεριφορά των οπαδών μας και τη φωτιά που έβαλαν στην εξέδρα κατά τη διάρκεια του ματς. Αυτό είναι θέμα της διοίκησης.
Στην συνέντευξη Τύπου είπε για:
Την ήττα: Ήταν κρίμα που χάσαμε. Είμαστε πολύ απογοητευμένοι. Είχαμε να κάνουμε με πολύ δυνατό αντίπαλο, αλλά η εξέλιξη του αγώνα έδειξε ότι μπορούσαμε να κάνουμε το κάτι παραπάνω και να φέρναμε τουλάχιστον τον βαθμό της ισοπαλίας.
Το τι είπε στον κόσμο στο ημίχρονο: Δεν μπορούσα να τους μιλήσω, αλλά τους έκανα νοήματα να συνεχίσουν την υποστήριξή τους στην ομάδα και στο δεύτερο ημίχρονο.
Τους τραυματίες και το εάν θα έπαιρνε τη νίκη εάν δεν είχε τόσα προβλήματα: Προσπάθησα με τις αλλαγές που έκανα και τον τρόπο που έστησα στην ομάδα να κάνουμε κάτι παραπάνω επιθετικά. Η εξέλιξη του ματς όμως έδειξε ότι έλειπαν οι παίκτες – κλειδιά και για αυτό ήρθε αυτό το αποτέλεσμα.
Το ότι ο Ολυμπιακός ήταν φαβορί - όπως είχε τονίσει πριν το ματς - και τα συμπεράσματά του: Όντως στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι από τον Ολυμπιακό εκτός από την φάση του γκολ. Ο Ολυμπιακός όμως είναι μία δυνατή ομάδα και στο δεύτερο μέρος το απέδειξε.
Τη δυσαρέσκεια των οπαδών: Δεν μας επηρέασε. Εμείς κάναμε το παιχνίδι μας και αυτό που θέλαμε. Για αυτό το λόγο εξελίχθηκε ο αγώνας ομαλά.
Τη στάση των οπαδών και μετά την ρίψη φωτοβολίδας: Είμαι υπεύθυνος για το αγωνιστικό κομμάτι κι αν είναι να μιλήσουμε για το αθλητικό κομμάτι, ας κάτσουμε να μιλήσουμε. Τα υπόλοιπα είναι θέματα της διοίκησης.
 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα