Τούχελ: «Ξεχωριστή πρεμιέρα για μένα»

Τούχελ: «Ξεχωριστή πρεμιέρα για μένα»

Στον πρώτο του αγώνα ως προπονητής σε Τσάμπιονς Λιγκ ο Τόμας Τούχελ είδε την ομάδα του να επικρατεί με 6-0 της Λέγκια στην Πολωνία και όπως ήταν λογικό δεν μπορούσε να κρύψει την χαρά του.  

Τούχελ: «Ξεχωριστή πρεμιέρα για μένα»

Αν κάποιος προπονητής θα ήθελε ένα ιδανικό ντεμπούτο στην μεγαλύτερη διασυλλογική διοργάνωση, σίγουρα θα ήθελε αυτό του Τόμας Τούχελ. Ο τεχνικός της Ντόρτμουντ στο πρώτο του ματς σε Τσάμπιονς Λιγκ είδε την ομάδα του να επικρατεί στην Πολωνία της Λέγκια με 6-0 και στις δηλώσεις του δεν μπορούσε να κρύψει την χαρά του λέγοντας τα εξής: «Πριν τον αγώνα πήρα πολλά μηνύματα από δικούς μου ανθρώπους γιατί ήξεραν πως πρόκειται για ένα ξεχωριστό παιχνίδι για εμένα». 

Για το ματς: «Ακόμα και αν φαινόταν εύκολο λόγω του σκορ, θα πρέπει να ξέρετε πως έγινε μεγάλη προσπάθεια από την ομάδα. Το πρόβλημα για την Λέγκια ήταν πως εμείς ήμασταν πολύ αποτελεσματικοί στα πρώτα 25 λεπτά και ουσιαστικά εκεί τελείωσε το ματς γιατί πήραμε περισσότερη αυτοπεποίθηση. Για το αν ήταν η Ντόρτμουντ τόσο καλύτερη ή η Λέγκια χειρότερη, δεν θέλω να μιλήσω. Σήμερα ήμασταν καλύτερη ομάδα, είχαμε περισσότερες ευκαιρίες και ήρθε αυτό το σκορ. Το 6-0 ανεβάζει τον πήχη μας και θέλουμε να συνεχίσουμε την δουλειά μας με τον ίδιο τρόπο».

Best of internet