Σόουζα: «Για τη νίκη στην Τούμπα»! (vids)

Σταύρος Σουντουλίδης
Σόουζα: «Για τη νίκη στην Τούμπα»! (vids)

bet365

Ο Πάουλο Σόουζα επέστρεψε στην Ελλάδα, μετά από δεκαπέντε χρόνια, θυμήθηκε τις ημέρες του στο ελληνικό πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό και μίλησε για την αναμέτρηση της Τούμπας...

Ο Πορτογάλος προπονητής της Φιορεντίνα έδειξε να υπολογίζει και να δίνει μεγάλο βάρος στο θεσμό του Γιουρόπα Λιγκ. «Περιμένω πολλά από τους παίκτες μου στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Για περισσότερους από έναν λόγους, θέλω να κερδίσουμε και να κάνουμε μια θετική αρχή στο Γιουρόπα Λιγκ», τόνισε στο ξεκίνημα των δηλώσεων του.

Ο Σόουζα μίλησε και για τις ελληνικές εμπειρίες του, δεκαπέντε χρόνια μετά το πέρασμα του από τον Παναθηναϊκό τη σεζόν 2000-2001. Κι όπως είπε «έχει μόνο καλές αναμνήσεις από την Ελλάδα».

«Χαίρομαι πάντα όταν έρχομαι στην Ελλάδα. Θυμάμαι πάντα την πρώτη ημέρα τη θερμή υποδοχή. Αυτό συνέβη και τώρα. Πάντα με ευχαριστούν και με κάνουν να νιώθω πολύ καλά. Τα χρόνια που πέρασα εδώ ήταν υπέροχα. Στην Ελλάδα υπάρχει πάθος, ενθουσιασμός, κάτι που δίνει κίνητρο στους παίκτες να βγουν στο γήπεδο και να τα δώσουν όλα. Αυτό περιμένω να συμβεί και στο παιχνίδι μας κόντρα στον ΠΑΟΚ σε μια καυτή ατμόσφαιρα, όπως αναμένουμε όλοι να υπάρχει στο γήπεδο», συμπλήρωσε ο 46χρονος τεχνικός των «βιόλα».

Πάντως, ο Πορτογάλος δε θέλησε να αποκαλύψει τις σκέψεις του για τον ΠΑΟΚ. «Με όλο τον σεβασμό προς τον ΠΑΟΚ», είπε, «εμείς επικεντρωνόμαστε στο δικό μας παιχνίδι, στην δική μας δυναμική και σκεφτόμαστε το πως θα πάρουμε τους τρεις βαθμούς», υποστήριξε.

Αν και δεν αποκάλυψε πολλά αναφορικά με τα πλάνα του ενόψει του αγώνα της Πέμπτης, έδειξε να ποντάρει πολλά στον Μπαμπακάρ, ο οποίος αναμένεται να είναι στο αρχικό σχήμα της Φιορεντίνα, με τον Κάλινιτς να μένει στον πάγκο.

«Βλέπω τις τελευταίες εβδομάδες μια συνεχομένη βελτίωση για τον Μπαμπακάρ. Είναι πολύ πιθανό να παίξει αύριο και να αποδείξει στο γήπεδο την δουλειά που κάνει στην προπόνηση», σχολίασε, ενώ φάνηκε να ξεχωρίζει τον Ρουμάνο Ταταρουσάνου από την τριάδα των τερματοφυλάκων, που έφερε μαζί του στη Θεσσαλονίκη.

«Αυτή την σεζόν, δεδομένου του ότι έχουμε πολλούς παίκτες που ήρθαν αργά στην ομάδα, χρειαζόμαστε μια «συνέχεια». Αυτό μετράει για μένα, όχι το αν θα γίνουν αλλαγές ή όχι στην ενδεκάδα», τόνισε χαρακτηριστικά ο Πορτογάλος τεχνικός.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα