Μπος: «Με ενθουσιασμό κόντρα στον Παναθηναϊκό»

Μπος: «Με ενθουσιασμό κόντρα στον Παναθηναϊκό»

Νίκος Αθανασίου
Μπος: «Με ενθουσιασμό κόντρα στον Παναθηναϊκό»

bet365

Ο προπονητής του Άγιαξ, Πίτερ Μπος, ξεκαθάρισε πως δεν θα αλλάξει τα πλάνα του ενόψει Παναθηναϊκού και τόνισε πως η ομάδα του αποκτά εμπιστοσύνη μετά τα δύσκολα αποτελέσματα των πρώτων μηνών.

Αναλυτικά η συνέντευξη Τύπου του Ολλανδού προπονητή: Μετά την Ροστόφ το αυριανό παιχνίδι το βλέπετε διαφορετικά; «Όχι. Ήταν πολύ κακή η αποδοσή μας, αυτό είναι σίγουρο αλλά κάναμε καλύτερη ανάλυση του αγώνα. Κοιτάμε πρώτα την δική μας απόδοση και μετά του αντιπάλου».

Μπορεί ο Παναθηναϊκός να συγκριθεί με τον ΠΑΟΚ; «Παίζουν με πέντε αμυντικούς σε κάποια παιχνίδια και οι δύο ομάδες. Σίγουρα η κάθε ομάδα έχει τον δικό της χαρακτήρα αλλά εμείς κοιτάμε τον Άγιαξ». Τι θα παίξει καθοριστικό ρόλο; «Τα γκολ φυσικά».

Ποια η γνώμη σας για τον Παναθηναϊκό; Είναι φαβορί ο Άγιαξ; «Έχουμε δει πολλά πράγματα. Θα τα πω στους παίκτες μου απόψε. Δεν μου αρέσει ο ρόλος του φαβορί και αυτό θα φανεί αύριο στον αγώνα».

Θα αλλάξει κάτι σε σχέση με το ματς κόντρα στην Φίτεσε; «Όχι γιατί μου αρέσει η σταθερότητα, ειδικά στην μεσαία γραμμή. Πρέπει όλοι να είναι υγιείς και έχουμε κάποια μικροπροβλήματα. Θα μπορούσαμε να αλλάξουμε τα πλάνα μας για τον Παναθηναϊκό αλλά κοιτάμε πρώτα την δική μας ομάδα».

Πως βλέπετε εσείς το αποψινό παιχνίδι; Είναι μια ευκαιρία για νίκη και να αλλάξει το κλίμα; «Με ενθουσιασμό. Είναι το πρώτο ματς στους ομίλους και το περιμένουμε πως και πως. Δεν αλλάζει κάτι από το ένα ματς στο άλλο. Κερδίσαμε τα δύο τελευταία παιχνίδια και σιγά σιγά αποκτάμε εμπιστοσύνη στο παιχνίδι μας». Παίζει ρόλο ότι ο Παναθηναϊκός δεν έχει τόσα παιχνίδια στα πόδια του; «Αυτό ισχύει μόνο αν εμείς παίξουμε καλά. Ο Παναθηναϊκός έχει τέσσερα ευρωπαϊκά παιχνίδια και πάντα αυτά τα ματς είναι δύσκολα».

Μπορούν Παναθηναϊκός και Άγιαξ να ξαναγίνουν μεγάλοι όπως στο παρελθόν; «Σίγουρα είναι δύο πολύ μεγάλες ομάδες. Μόνο το 1971 να σκεφτούμε. Είναι πολύ δύσκολο με τις σημερινές συνθήκες να φτάσουν εκεί που ήταν. Πιστεύω ότι κάποιες χρονιές μπορούμε να δώσουμε το κάτι παραπάνω.

Βιργκέβερ: «Να κάνουμε το παιχνίδι μας»

Τους ποδοσφαριστές του Άγιαξ εκπροσώπησε ο Νικ Βιργκέβερ, όπου δήλωσε ενόψει της αυριανής αναμέτρησης: «Είναι ένα παλιό ποδοσφαιρικό γήπεδο αλλά ξέρουμε πόσο φανατικό είναι το κοινό. Το σημαντικότερο για εμάς είναι να κάνουμε το παιχνίδι μας, να πιέσουμε τον αντίπαλο και να κάνουμε σωστές πάσες».

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα