Κονίνι: «Όλα καλά θα πάνε με τον ΠΑΟΚ» (vid)

Κονίνι: «Όλα καλά θα πάνε με τον ΠΑΟΚ» (vid)

Ο πρόεδρος, Μάριο Κονίνι, ηγείται της αποστολής των «βιόλα» που είναι καθοδόν για τη Θεσσαλονίκη ενόψει του πρώτου αγώνα για τη φάση των Ομίλων του UEFA Europa League.

Κονίνι: «Όλα καλά θα πάνε με τον ΠΑΟΚ» (vid)

Μιλώντας στα ιταλικά Μέσα, λίγο πριν την αναχώρηση της αποστολής από το αεροδρόμιο της Φλωρεντίας, ο πρόεδρος της ομάδας εξέφρασε την αισιοδοξία του για την πορεία της στο Γιουρόπα Λιγκ κι όπως τόνισε χαρακτηριστικά «θα αγωνιστούμε στο Europa League, σύμφωνα με τις απαιτήσεις της διοργάνωσης».

Ο Κονίνι αναφέρθηκε και στην αναμέτρηση της Πέμπτης με τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας:

«Γνωρίζουμε ότι κάθε ματς είναι δύσκολο και πάντα θα αντιμετωπίζουμε δυσκολίες στα ματς. Είδα τους παίκτες μας και είναι πολύ καλά προετοιμασμένοι. Οι φίλαθλοι μας δεν χρειάζεται να ανησυχούν, η ομάδα θα είναι ανταγωνιστική». 

To γνωστό θέμα με τη Θύρα 8 της Τούμπας

Την Φιορεντίνα θα ακολουθήσουν περίπου 60 οπαδοί στη Θεσσαλονίκη και κάποιοι χορηγοί και επίσημοι προσκεκλημένοι.

Ο ΠΑΟΚ θα συζητήσει το βράδυ στο επίσημο δείπνο των δύο ομάδων το ενδεχόμενο να μεταφερθούν οι 60 οπαδοί στη θύρα 2 του γηπέδου της Τούμπας, προκειμένου να ελευθερωθεί η θύρα 8, που παραχωρείται στους φιλοξενούμενους, και να δοθεί η δυνατότητα διάθεσης εισιτηρίων στους φίλους του Δικεφάλου.

Οι πιθανότητες είναι λίγες, καθώς οι περισσότερες ομάδες και οι οπαδοί δε δέχονται αυτή την πρόταση, για να λειτουργήσει η θύρα 8 προς το κοινό του ΠΑΟΚ. 

Best of internet