Κονίνι: «Όλα καλά θα πάνε με τον ΠΑΟΚ» (vid)

Κονίνι: «Όλα καλά θα πάνε με τον ΠΑΟΚ» (vid)

Σταύρος Σουντουλίδης
Κονίνι: «Όλα καλά θα πάνε με τον ΠΑΟΚ» (vid)

bet365

Ο πρόεδρος, Μάριο Κονίνι, ηγείται της αποστολής των «βιόλα» που είναι καθοδόν για τη Θεσσαλονίκη ενόψει του πρώτου αγώνα για τη φάση των Ομίλων του UEFA Europa League.

Μιλώντας στα ιταλικά Μέσα, λίγο πριν την αναχώρηση της αποστολής από το αεροδρόμιο της Φλωρεντίας, ο πρόεδρος της ομάδας εξέφρασε την αισιοδοξία του για την πορεία της στο Γιουρόπα Λιγκ κι όπως τόνισε χαρακτηριστικά «θα αγωνιστούμε στο Europa League, σύμφωνα με τις απαιτήσεις της διοργάνωσης».

Ο Κονίνι αναφέρθηκε και στην αναμέτρηση της Πέμπτης με τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας:

«Γνωρίζουμε ότι κάθε ματς είναι δύσκολο και πάντα θα αντιμετωπίζουμε δυσκολίες στα ματς. Είδα τους παίκτες μας και είναι πολύ καλά προετοιμασμένοι. Οι φίλαθλοι μας δεν χρειάζεται να ανησυχούν, η ομάδα θα είναι ανταγωνιστική».

To γνωστό θέμα με τη Θύρα 8 της Τούμπας

Την Φιορεντίνα θα ακολουθήσουν περίπου 60 οπαδοί στη Θεσσαλονίκη και κάποιοι χορηγοί και επίσημοι προσκεκλημένοι.

Ο ΠΑΟΚ θα συζητήσει το βράδυ στο επίσημο δείπνο των δύο ομάδων το ενδεχόμενο να μεταφερθούν οι 60 οπαδοί στη θύρα 2 του γηπέδου της Τούμπας, προκειμένου να ελευθερωθεί η θύρα 8, που παραχωρείται στους φιλοξενούμενους, και να δοθεί η δυνατότητα διάθεσης εισιτηρίων στους φίλους του Δικεφάλου.

Οι πιθανότητες είναι λίγες, καθώς οι περισσότερες ομάδες και οι οπαδοί δε δέχονται αυτή την πρόταση, για να λειτουργήσει η θύρα 8 προς το κοινό του ΠΑΟΚ.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα