Στο μυαλό του Πάουλο Σόουζα

Σταύρος Σουντουλίδης
Στο μυαλό του Πάουλο Σόουζα

bet365

Οι αναφορές και οι εκτιμήσεις των ιταλικών Μέσων για την ενδεκάδα, που σκέφτεται να παρατάξει το βράδυ της Πέμπτης στην Τούμπα ο Πορτογάλος προπονητή της Φιορεντίνα, Πάουλο Σόουζα.

Οι «βιόλα» έχουν αφήσει πίσω τους το ματς, που δεν ολοκληρώθηκε ποτέ, στη Γένοβα και έχουν στρέψει την προσοχή τους στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ, για την πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ.

Δύο είναι τα σενάρια που αυτή την στιγμή φαίνεται να υπάρχουν στο μυαλό του Πάουλο Σόουζα για το σχήμα που θέλει να παρατάξει το βράδυ της Πέμπτης στην Τούμπα.

Πολλές πιθανότητες να επαληθευτεί συγκεντρώνει το σενάριο, που θέλει τον Πορτογάλο προπονητή να προσανατολίζεται στο να παρατάξει την ίδια ενδεκάδα, με ένα παρόμοιο σχηματισμό «3-4-2-1», μ ’αυτόν που κατέβασε στο γήπεδο για να αγωνιστεί εναντίον της Τζένοα την περασμένη Κυριακή.

Αν όντως επαληθευτεί αυτό το σενάριο, τότε, ο Ρουμάνος Ταταρουσάνου θα είναι κάτω από τα δοκάρια, Τόμοβιτς-Ροντρίγκες, Αστόρι η αμυντική τριάδα, Ολιβέιρα-Τέγιο οι δυο ακραίοι, Μπαντέλγ-Σάντσες τα δυο αμυντικά χαφ, μπροστά τους οι Μπόρχα-Ίλισιτς και στην κορυφή ο Κάλινιτς.

Σκέφτεται και αλλαγές

Ακόμη κι αν δεν ξεκινήσει με την ίδια ακριβώς ενδεκάδα, οι αλλαγές που σκέφτεται να κάνει ο Σόουζα είναι ελάχιστες. Σύμφωνα με ιταλικά Μέσα σκέφτεται να βάλει βασικό τον επιθετικό Φεντερίκο Μπερναρντέσκι και από εκεί και πέρα να αλλάξει τον έναν εκ των τριών της άμυνας, με τους Σαλσίδο και Ντι Μαιό να διεκδικούν θέση στο αρχικό σχήμα, αλλά και κάποιον από την τετράδα στα χαφ προκειμένου να ξεκινήσει ο Κριστοφόρο, που αποκτήθηκε φέτος από την Σεβίλλη.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα