Αλλαγή (;) προεδρίας και στην Football League

Δημήτρης Τομαράς
Αλλαγή (;) προεδρίας και στην Football League

bet365

Το πρόβλημα που αντιμετωπίζει η Football League για την έναρξή της σε συνδυασμό με τις αντιδράσεις ομάδων για τη βράβευση Γκιρτζίκη από Σφακιανάκη μπορεί να θέσουν θέμα ηγεσίας!

Από την μία είναι το... ζήτημα με τα γήπεδα και την μη ύπαρξη καμερών ή κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης σε αρκετά από αυτά. Από την άλλη έχουν προηγηθεί οι αντιδράσεις στο πρόσωπο του προέδρου της Football League για τη βράβευση στον Γιώργο Γκιρτζίκη και τις αναφορές στο πρόσωπό του στην φετινή κλήρωση. Αρκετοί εξέλαβαν την συγκεκριμένη κίνηση ως πράξη πλήρους υποστήριξης προς τον απερχόμενο πρόεδρο της ΕΠΟ.

Ο Στέλιος Σφακιανάκης φαίνεται να είναι σε δύσκολη θέση ή να επιχειρείται να βρεθεί σε τέτοια. Κάποιες πηγές ήδη μιλούν για πιέσεις που δέχεται.

Υπάρχουν ομάδες όπως οι Απόλλων Σμύρνης, Αχαρναϊκός και Αγροτικός Αστέρας και υπό προϋποθέσεις η Καλλιθέα που δεν είναι υπέρ της συνέχισης της θητείας του. Έτσι όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά. Από την στιγμή που δεν διαφαίνεται διάθεση παραίτησής του μπορεί να γίνει πρόταση μομφής από ορισμένους συλλόγους.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα