Ελευθεριάδης: «Θα φύγουν όλοι οι παλιοί από το Δ.Σ της ΕΠΟ»

Ελευθεριάδης: «Θα φύγουν όλοι οι παλιοί από το Δ.Σ της ΕΠΟ»

Ελευθεριάδης: «Θα φύγουν όλοι οι παλιοί από το Δ.Σ της ΕΠΟ»

Ο Δημήτρης Ελευθεριάδης, προανήγγειλε ριζικές αλλαγές στην περίπτωση που αναδειχθεί πρόεδρος στις εκλογές της ΕΠΟ.

Ο Δημήτρης Ελευθεριάδης δήλωσε ότι είναι έτοιμος να προβεί σε ριζικές αλλαγές εφόσον εκλεχθεί πρόεδρος της ΕΠΟ, ενώ εξέφρασε την πεποίθηση ότι θα παραιτηθεί ο Γιώργος Γκιρτζίκης.

Αναλυτικά είπε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Arena FM»: 

«Πάρθηκε ομόφωνη απόφαση ότι εγώ θα είμαι ο υποψήφιος. Δεν ήταν 19 ήταν πολύ περισσότερες οι Ενώσεις. Είμαι από τους ανθρώπους που δεν κρατάω σημαία. Αγαπώ τον χώρο και τον υπηρετώ. Είμαι επιχειρηματίας και απλά υπηρετώ το ποδόσφαιρο και θα το υπηρετώ. Δεν έχω δώσει κανένα δικαίωμα. Το ότι με έχει προτείνει ο Γκιρτζίκης δε σημαίνει ότι είμαι κάτω από μια ομπρέλα. Οι Ενώσεις με ενδιαφέρουν, είναι η μαμά του λόχου, το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Χωρίς αυτό δεν υπάρχει επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Πρέπει να διορθώσουμε την καχυποψία του φιλάθλου», είπε αρχικά και συνέχισε: 

«Θέλω να συμπορευτούμε όλες οι Ενώσεις. Τηλεφώνησα και στον κύριο Γραμμένο και ως Ενώσεις να συνενώσουμε τις δυνάμεις μας. Ο κύριος Γραμμένος ήταν θετικός να βρεθούμε να μιλήσουμε. Και αυτόν το ερασιτεχνικό τον ενδιαφέρει. Φυσικά μας ενδιαφέρει και το επαγγελματικό». 

Για τον Γιώργο Γκιρτζίκη ανέφερε: «Δε θέλω να πω αν είναι πετυχημένος ή όχι ο Γκιρτζίκης. Όλο έβαλαν ένα λιθαράκι. Ο κύριος Γκιρτζίκης ήταν 42 χρόνια στη Δέλτα. Δεν μπορεί να είναι αποτυχημένος. Τον Χριστό να τον κατεβάσουμε στα γήπεδα πάλι θα πούμε ότι δε σφύριξε καλά». 

Για το αν θα κάνει αλλαγές στην ΕΠΟ εφόσον βγει πρόεδρος: «Πρέπει να αλλάξουν πολλά και θα αλλάξουν . Με το που θα εκλεγούμε, θα φύγουν όλοι οι παλιοί. Το 80-90% έχει φύγει ήδη. Νομίζω ότι θα παραιτηθεί ο κύριος Γκιρτζίκης. Πρέπει να αλλάξουν αρκετά πράγματα στο ποδόσφαιρο. Υπάρχει πρόγραμμα και πλάνο. Δεν έχουμε μαγικό ραβδάκι. Πρέπει να είμαστε όλοι ένα. Αν δεν είμαστε όλοι μαζί δε θα κάνουμε τίποτα. Δεν πρέπει να υπάρχει καμία αντιπαλότητα για το καλό του ποδοσφαίρου». 

Για τον τρόπου που έχουν υποδεχθεί οι Ενώσεις την υποψηφιότητα του και για τις εκλογές: «Παραπάνω από το 60% -70% των Ενώσεων είδαν πολύ θετικά τη δική μου υποψηφιότητα. Όσο πιο γρήγορα τελειώσουμε θα μπει σε μια σειρά το ποδόσφαιρο. Στην ΕΠΟ όλη την ώρα ασχολούνται με τα εξώδικα με τις μηνύσεις, πρέπει να ασχοληθούν με το ποδόσφαιρο». 

Για τα όσα συνέβησαν με την Ένωση Δράμας: «Με την ένωση Δράμας έγινε ότι και για την Ένωση Θεσσαλίας. Ό, τι λέει ο νόμος».

Best of internet