To Θέλτα - Ατλέτικο Μαδρίτης στον OTE TV!

Gazzetta team
To Θέλτα - Ατλέτικο Μαδρίτης στον OTE TV!

bet365

Η αντίπαλος του Παναθηναϊκού στο Europa League και η σκληροτράχηλη ομάδα του Ντιέγο Σιμεόνε ψάχνουν την πρώτη τους νίκη στην Primera Division, σε μια αναμέτρηση που μπορείτε να παρακολουθείσετε αποκλειστικά στον OTΕ ΤV!

«Μουδιασμένο» ξεκίνημα έχουν πραγματοποιήσει στη Λα Λίγκα τόσο η Θέλτα όσο και η Ατλέτικο Μαδρίτης. Η πρώτη έχει δύο ήττες από Λεγανές και Ρεάλ Μαδρίτης και η δεύτερη δύο ισοπαλίες, με την Αλαβές και τη Λεγανές. Το ματς του Σαββάτου στο Μπαλαΐδος, το οποίο μπορείτε να παρακολουθήσετε στο OTE SPORT 2HD, είναι και για τις δύο λοιπόν μια μεγάλη ευκαιρία να μπουν στον δρόμο της νίκης και να αλλάξουν ψυχολογία.

Ο Ντιέγο Σιμεόνε αναμένεται να συνεχίσει την εμπιστοσύνη στους βασικούς ποδοσφαιριστές του, παρά το ξεκίνημα με τις δύο ισοπαλίες. Οι Ροχιμπλάνκος μπορεί να μην νικούν, ωστόσο είναι πολύ δύσκολο και να χάσουν, μετρώντας 9 αήττητα παιχνίδια στα τελευταία δέκα. Στα 6 από τα 8 τελευταία έχουν διατηρήσει ανέπαφη την εστία τους.

Η Θέλτα, από την άλλη, η οποία αποτελεί αντίπαλο του Παναθηναϊκού στους ομίλους του Europa League έχει χάσει τα τρία τελευταία της ματς στο Πρωτάθλημα, ενώ τα τελευταία 6 ματς της με την Ατλέτικο έχουν κάτω από 2.5 γκολ. Εξαίρεση αποτελεί το περσινό ματς του Κόπα ντελ Ρέι, το οποίο είχε πέντε γκολ, ανατροπές και την ομάδα του Βίγο νικήτρια με 2-3. Ο Μαρσέλο Ντίας είναι αμφίβολος, ενώ ο Σέρχι Γκόμες με τον Φράνκο Ρονκάλια διεκδικούν μια θέση στο κέντρο της άμυνας.

Το μεγάλο ραντεβού του Σαββάτου στην Primera Division παίζει μπάλα στις 14.00 αποκλειστικά στο OTE SPORT 2HD σε περιγραφή Τάσου Κολλίντζα. Μην το χάσετε!

 

LA LIGA Τελευταία Νέα