Γκιρτζίκης: «Τόσο πολύ με φοβάται ο Γραμμένος;»

Γκιρτζίκης: «Τόσο πολύ με φοβάται ο Γραμμένος;»

Γκιρτζίκης: «Τόσο πολύ με φοβάται ο Γραμμένος;»

Ο Γιώργος Γκιρτζίκης απάντησε στις κατηγορίες του Βαγγέλη Γραμμένου σε βάρος του αλλά και κατά της ΕΠΟ για χειρισμούς της Ομοσπονδίας για τις εκλογές και όχι μόνο.

Με αφορμή τη γραπτή δήλωση του προέδρου της ΕΠΣ Μακεδονίας Ευάγγελου Γραμμένου (6-9-2016), ο πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας Γιώργος Γκιρτζίκης προχώρησε στην παρακάτω δήλωση: «Ο κ. Γραμμένος, που ευαγγελίζεται την ενότητα και την πρόοδο του ποδοσφαίρου ως υποψήφιος για τη θέση του προέδρου της Ομοσπονδίας, με την πολλοστή προσωπική επίθεση εναντίον μου, απλώς απέδειξε για άλλη μια φορά ότι είναι πλήρως συνταγμένος με όσους επιθυμούν την καθολική καταβαράθρωση του αθλήματος και τον έλεγχό του από πρόσωπα εκτός ποδοσφαιρικής οικογένειας.
 
Είναι τόσο πανομοιότυπη η γραπτή του δήλωση με όσες αντίστοιχες δηλώσεις ή γραπτές ανακοινώσεις έχουν κατά καιρούς εκδώσει πρόσωπα εκτός ποδοσφαίρου προκειμένου να με κατηγορήσουν, που δεν αντέχει ούτε απλής ανάγνωσης έως το τέλος. Ο τόσο προβλέψιμος ακόμη και στις προσωπικές εναντίον μου επιθέσεις κ. Γραμμένος αντί να ασχολείται με αυτό που ο ίδιος διαλαλεί, δήθεν, ότι θέλει να πετύχει, τη ενότητα και την πρόοδο του ποδοσφαίρου, ενώ γνωρίζει πως δεν θα είμαι υποψήφιος, όχι γιατί το επέλεξα, αλλά γιατί μου… επιβλήθηκε με τις γνωστές διαδικασίες, εξακολουθεί να ασχολείται μαζί μου. Τόσο πολύ με φοβάται; Αφού είμαι αποτυχημένος σε όλα».

Best of internet