Ελευθεριάδης: «Δεν με στηρίζει ο Ολυμπιακός»

Ελευθεριάδης: «Δεν με στηρίζει ο Ολυμπιακός»

Ανεξάρτητος και ενωτικός δήλωσε ο Δημήτρης Ελευθεριάδης μιλώντας για τη συμμετοχή του στις εκλογές της ΕΠΟ.

Ελευθεριάδης: «Δεν με στηρίζει ο Ολυμπιακός»

Ο υποψήφιος πρόεδρος της ΕΠΟ, Δημήτρης Ελευθεριάδης, ξεκαθάρισε πως  δεν στηρίζεται από τον Ολυμπιακό και χαρακτήρισε αναγκαία τη συναίνεση. 

Αναλυτικά όσα είπε ο Ελευθεριάδης στο «ΣΠΟΡ FM 94,6»: 

Για τους λόγους που αποφάσισε να κατέβει υποψήφιος: «Είμαι ένας άνθρωπος που αγαπάει το ποδόσφαιρο που το υπηρετεί χωρίς συμφέρον. Αυτός είναι ο λόγος που αποφάσισα να εμπλακώ με τα διοικητικά της ΕΠΟ. Θέλω να πιστεύω ότι θα τους συνενώσω όλους για να πάει μπροστά το ποδόσφαιρο. Αν δεν ενωθούμε, δεν θα πάμε μπροστά. Έχω μιλήσει και με τον κ. Γραμμένο και όλους τους προέδρους. Εγώ πιστεύω ότι όλοι έχουν διάθεση να πάει μπροστά το ποδόσφαιρο». 

Για το αν υποστηρίζεται από τον Ολυμπιακό: «Εγώ δεν στηρίζομαι από κανέναν. Επειδή με πρότεινε ο κ. Γκιρτζίκης δεν σημαίνει ότι με υποστηρίζει ο Ολυμπιακός. Με πρότειναν οι Ενώσεις και θα προσπαθήσω να το παλέψω. Αν οι 55 Ενώσεις βρουν ένα πρόσωπο κοινής αποδοχής, ας μην είμαι εγώ. Ξέρω ότι οι Ενώσεις θέλουν να προχωρήσουμε. Αν κάποιοι είναι κάτω από μια ομπρέλα, αυτό είναι κάτι που συμβαίνει. Εγώ λέγομαι Δημήτρης Ελευθεριάδης και έχω πει τι ακριβώς θέλω να κάνω». 

Για τις αλλαγές που πρέπει να γίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο: «Το πρώτο πράγμα που πρέπει να διορθωθεί είναι να φύγει αυτή η καχυποψία από όλους. Και η διαιτησία θα διορθωθεί και όλα θα διορθωθούν». 

Για την τοποθέτηση Βασσάρα στη θέση του επιδιαιτητή: «Ο κ. Βασσάρας είναι στην UEFA. Ξαφνικά θα πούμε ότι δεν κάνει; Είναι μια απόφασή που λήφθηκε τώρα και αν εκλεγώ, θα βάλουμε τα πράγματα στη σειρά που πρέπει να μπουν». 

Για τις δικαστικές εκκρεμότητες μελών του νυν Δ.Σ. της ΕΠΟ: «Η Δικαιοσύνη έχει πάρει ήδη τις αποφάσεις της για αυτούς που είναι στην υπόθεση της κάρτας υγείας. Το ίδιο θα γίνει και με την εγκληματική. Εμείς είμαστε καθαροί». 

Για το αν πρέπει να κινητοποιηθούν οι νέοι άνθρωποι των Ενώσεων: «Γι’ αυτό είμαι εγώ εδώ. Εγώ είμαι ένας επιχειρηματίας που θα αφήσει τις δουλειές και την πόλη του για να υπηρετήσει το ποδόσφαιρο». 

Για τον αντίπαλό του, Βαγγέλη Γραμμένο: «Η γνώμη μου για τον κ. Γραμμένο είναι πολύ καλή. Δεν τον ξέρω καλά, αλλά έχω καλή άποψη ως συνομιλητής. Με κανέναν δεν έχω πρόβλημα». 

Για το αν θα κάνει επαφές ώστε να κατέβει ένας μόνο υποψήφιος: «Δεν το ξέρουμε, θα το δούμε. Μίλησα με τον κ. Γραμμένο και θα το ξανακάνω. Αν το θέλουν οι Ενώσεις να γίνουμε ένα, μακάρι να συμβεί για το καλό του ποδοσφαίρου». 

Για τα έκτροπα στην κλήρωση της Football League: «Τι να πούμε, ήταν παιδάκια και μητέρες και φώναζαν τα παιδιά «θέλω τη μαμά μου». Αυτά δεν γίνονται ούτε στην Ουγκάντα. Αυτά πρέπει να διορθώσουμε». 

Για το κλίμα συνεργασίας που πρέπει να επιτευχθεί: «Εγώ πήγα και στις δυο συγκεντρώσεις. Είμαι ενωτικός. Δεν θέλω τους πολλούς, τους θέλω όλους. Λέω να έρθουν όλοι μαζί να φτιάξουμε το ποδόσφαιρο. Αν ο καθένας κοιτάει το δικό του συμφέρον, δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα. Ο Χριστός να κατέβει να διοικήσει την ΕΠΟ, δεν θα καταφέρει τίποτα αν δεν είμαστε ενωμένοι». 

Για το αν υπάρχει κάτι που τον φοβίζει: «Δεν φοβάμαι τίποτα, πιστεύω στις δυνατότητές μου. Είμαι αυτοδημιούργητος και όχι κανένας ανεπάγγελτος. Το περιβάλλον μου ξέρει πως είμαι ένας άνθρωπος που ό,τι κι αν καταπιαστώ, θα το καταφέρω». 

Best of internet