«Γίνε και εσύ κρίκος της αλυσίδας της ζωής!» (vid)

Gazzetta team
«Γίνε και εσύ κρίκος της αλυσίδας της ζωής!» (vid)

bet365

Η ΠΑΕ Σπάρτη στηρίζει την δωρεά μυελού των οστών και θα συμμετέχει στην εκδήλωση που θα γίνει την Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«H AE Σπάρτη ΠΑΕ στηρίζει τη δωρεά μυελού των οστών και τηνΔευτέρα 5 Σεπτεμβρίου θα συμμετάσχει στην εκδήλωση«SPARTAN HERO» με θέμα «Γίνε και εσύ εθελοντής δότης μυελού των οστών» που θα πραγματοποιηθεί στο κτήμα«Νερόμυλος» στις 20:00.

Δίνοντας λίγο στοματικό επίχρισμα (σάλιο), ο καθένας από εμάς μπορεί να γίνει μελλοντικός δότης μυελού των οστών. Αυτή η τόσοαπλή και σύντομη διαδικασία θα είναι η αρχή της σωτηρίας ενόςσυνανθρώπου μας. Κάθε χρόνο, περίπου 100 Έλληνες ασθενείς, οι μισοί από τους οποίους είναι παιδιά, μπορούν να σωθούν από μία μεταμόσχευση μυελού των οστών.

Ο αριθμός των Ελλήνων εθελοντών δοτών μυελού των οστών είναι μικρός και πρέπει να γίνουν συντονισμένες προσπάθειες από όλους τους φορείς, για να δημιουργηθεί μία μεγάλη «τράπεζα» ζωής, για τον συνάνθρωπο που πάσχει από λευχαιμία και λέμφωμα.

Την εκδήλωση διοργανώνουν ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αμυκλών «Η ΝΙΟΒΗ» σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Λακωνίας, το Δήμο Σπάρτης και το Τμήμα Νοσηλευτικής του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου. Κατά τη διάρκεια της βραδιάς θα υπάρχει πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα με την συμμετοχή γνωστών καλλιτεχνών.

Η ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ αντιμετωπίζει με την πρέπουσα σοβαρότητα και ευαισθησία όλα τα κοινωνικά θέματα και τιςευπαθείς ομάδες, στηρίζοντας έμπρακτα φορείς και οργανώσεις που προσφέρουν στο κοινωνικό σύνολο και στον συνάνθρωπο ενώ σύντομα θα είναι στη διάθεση να ανακοινώσει διάφορες πρωτοβουλίες που θα αναλάβει».

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα