Συναδινός: «Στις 9 Σεπτεμβρίου θα καθαιρέσω όλο το ΔΣ της ΕΠΟ»

ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ!

Συναδινός: «Στις 9 Σεπτεμβρίου θα καθαιρέσω όλο το ΔΣ της ΕΠΟ»

Ξεκάθαρος πως θα τηρηθεί ο νόμος κατά γράμμα και πως αν δεν έχουν υπάρξει παραιτήσεις των έκπτωτων μελών του ΔΣ της ΕΠΟ, στις 9 Σεπτεμβρίου θα καθαιρέσει όλο το Συμβούλιο, εμφανίστηκε ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού Ιούλιος Συναδινός.  

Συναδινός: «Στις 9 Σεπτεμβρίου θα καθαιρέσω όλο το ΔΣ της ΕΠΟ»

Ο γενικός γραμματέας αθλητισμού, με δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό στο «Κόκκινο 105.5», ανέφερε συγκεκριμένα: «Είναι οι τελευταίες πράξεις ενός δυσάρεστου σήριαλ για το ποδόσφαιρο. Υπάρχουν ήδη βουλεύματα για τους 6 συμβούλους της ΕΠΟ που εμπλέκονται στην υπόθεση της κάρτας υγείας. Η θέση μας είναι σαφής. Δεν αφορά μόνο την Επιτροπή Δεοντολογίας, αλλά και τη διαιτησία και τα πειθαρχικά. Αναμένουμε τις αποφάσεις της ΦΙΦΑ. Εάν δεν τηρηθούν τα συμφωνηθέντα, δεν πρόκειται να ξεκινήσει το πρωτάθλημα.

Οι ''6'' είναι έκπτωτοι και τίθεται θέμα νομιμότητας για όσες αποφάσεις έχουν παρθεί. Θα κριθούν από τη δικαιοσύνη. Είμαι έτοιμος να υπογράψω την καθαίρεση όλου του ΔΣ της ΕΠΟ εάν δεν τηρήσουν την προθεσμία στις 9 Σεπτεμβρίου. Εάν κηρυχθεί έκπτωτο όλο το ΔΣ, θα διοριστεί προσωρινό από πρωτοδικείο. Είναι η πρώτη φορά που ο κόσμος αναγνωρίζει ότι μια κυβέρνηση συγκρούεται με τα συμφέροντα που καταδυναστεύουν το ποδόσφαιρο».

 

Best of internet