Κουτσοκούμνης: «Ό,τι κι αν κάνουν, το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει»!

Δημήτρης Τομαράς
Κουτσοκούμνης: «Ό,τι κι αν κάνουν, το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει»!

bet365

Υπόσχεση στους συλλόγους της Σούπερ Λιγκ πως θα διασφαλιστεί η έναρξη του πρωταθλήματος ανεξάρτητα από τους χειρισμούς της ΕΠΟ, έδωσε ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης. Νέο «μέτωπο» ανάμεσα στην Ομοσπονδία και τις FIFA – UEFA!

Οι εκπρόσωποι των ΠΑΕ έλαβαν ενημερωτικό e-mail περίπου στις 10:30 για τη ματαίωση του ραντεβού στην ΕΠΟ, γεγονός που εκνεύρισε τρομερά τους ανθρώπους των ομάδων, ειδικά εκείνους που είχαν ξεκινήσει ταξίδια από την επαρχία για να βρεθούν στην Αθήνα. Κάποιοι εκπρόσωποι συλλόγων τόνιζαν πως είναι για... γέλια αυτή η κατάσταση. Άλλοι έλαβαν το mail στις 10.27 και άλλοι στις 10.35. Οι περισσότεροι φυσικά ήταν καθ' οδόν.

Μιλώντας προς τους εκπροσώπους των ομάδων και εκ μέρους των FIFA / UEFA ο κ. Κουτσοκούμνης ανέφερε: «Ό,τι και να γίνει ό,τι και να κάνει η ΕΠΟ το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει. Έχουμε συγκεκριμένο πλάνο και χρονοδιάγραμμα.

Θα κάνω το καλύτερο δυνατό. Βάσει καταστατικού και κανονισμών δεν μπορούμε να σας δεχθούμε σε αυτό το ραντεβού, αφού δεν είναι παρούσα η ΕΠΟ. Οι κανονισμοί λένε - όπως και το καταστατικό - ότι πρέπει να είναι παρούσα η οικεία Ομοσπονδία.

Λυπούμαστε γι' αυτό, δεν θέλαμε μια τέτοια εξέλιξη, δεν μπορούμε να λειτουργήσουμε διαφορετικά».

Αξίζει να σημειωθεί ότι για τις 15:00 έχει προγραμματιστεί η συνεδρίαση της εκτελεστικής επιτροπής της ΕΠΟ για τις αλλαγές που έχουν απαιτήσει οι FIFA – UEFA σε θέματα όπως καταστατικό, διαιτησία κ.λ.π. καθώς και για αλλαγές στο προεδρείο της Ομοσπονδίας.

 

Τελευταία Νέα