Φιορεντίνα - Κιέβο 1-0

Gazzetta team
Φιορεντίνα - Κιέβο 1-0

bet365

Η Φιορεντίνα πήρε την πρώτη της νίκη στη φετινή Serie A με 1-0 σε βάρος της Κιέβο, όμως έχασε 3 παίκτες εξαιτίας τραυματισμού.

Την πρώτη της νίκη στην Serie A για τη σεζόν 2016-17 πήρε η Φιορεντίνα, την οποία θα κληθεί να αντιμετωπίσει ο ΠΑΟΚ την 1η αγωνιστική των ομίλων του Europa League. Η ομάδα του Πάουλο Σόουζα είχε χάσει στην πρεμιέρα από την Γιουβέντους και τώρα υπέταξε την Κιέβο, σε ένα ματς στο οποίο έκανε τρεις αναγκαστικές αλλαγές. Οι Βιόλα, που παίζουν με 3-5-2 έχασαν στο 8' τον κεντρικό μέσο, Βεσίνο, στο 40' τον τερματοφύλακα, Ταταρουσάνου και στο 59' τον μέσο, Κάρλος Σάντσες. Ο τελευταίος ήταν αυτός που πέτυχε το μοναδικό γκολ της συνάντησης, με κεφαλιά ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Γιόζιπ Ιλιτσις.

Φιορεντίνα (Πάουλο Σόουζα): Ταταρουσάνου (40' Λετσερίνι), Τόμοβιτς, Αστόρι, Μάρκος Αλόνσο, Μίλιτς, Τέγιο, Κάρλος Σάντσες (59' Μπερναρντέσκι), Βεσίνο (8' Μπαντέλι), Μπόρχα Βαλέρο, Ιλιτσιτς, Κάλινιτς.

Κιέβο (Ρολάντο Μαράν): Σορεντίνο, Σέζαρ, Νταϊνέλι, Γκόμπι, Κατσιατόρε, Ραντοβάνοβιτς, Κάστρο, Χετεμάι, Μπίρσα (71' Πελισιέ), Μετζιορίνι (83' Ριγκόνι), Ινγκλέζε (85' Τζάλοου).

 

SERIE A Τελευταία Νέα