Έμερι σε Ματουιντί: «Άσε τη Γιουβέντους, μείνε στην Παρί»

Gazzetta team
Έμερι σε Ματουιντί: «Άσε τη Γιουβέντους, μείνε στην Παρί»

bet365

Έκκληση στον Μπλεζ Ματουιντί να κλείσει τα «αυτιά» του στις «σειρήνες» της Γιουβέντους και να παραμείνει στην Παρί Σεν Ζερμέν έκανε ο προπονητής των πρωταθλητών Γαλλίας, Ουνάι Έμερι.

Η μεταγραφή του καλοκαιριού, από άποψη χρηματικού κόστους, αυτή του Πολ Πογκμπά απ' τη Γιουβέντους στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, άφησε κενό στη μεσαία γραμμή της «Μεγάλης Κυρίας», το οποίο θέλει να καλύψει με τον Γάλλο διεθνή της Παρί, Μπλεζ Ματουιντί.

Ο Ισπανός νέος τεχνικός των Παριζιάνων, μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου πριν το παιχνίδι της Παρί με τη Μονακό στον γαλλικό Νότο, μίλησε για το θέμα, καθώς βλέπει τον παίκτη να σκέπτεται σοβαρά τη μετακόμισή του στο Τορίνο.

«Όπως είπε και ο πρόεδρός μας, Νασέρ Αλ Κελαϊφί, ο Ματουιντί έχει συμβόλαιο μαζί μας και θέλω να μείνει εδώ. Βρίσκομαι σε έναν υπέροχο σύλλογο με σπουδαίους παίκτες και θέλω να έχω την καλύτερη δυνατή ομάδα. Δεν θέλω να φεύγουν παίκτες, θέλω να μένουν εδώ μαζί μου. Αρκετοί, όπως ο Σταμπουλί, ο Σιρίγκου, ο Ζλάταν, έφυγαν. Έχουμε 20 παίκτες και αυτός είναι ένας καλός αριθμός.

» Καταλαβαίνω πάντως πως για όλες τις μεγάλες ομάδες, τίποτα δεν τελειώνει πριν την 31η Αυγούστου. Για να βελτιωθούμε, η πόρτα παραμένει ανοικτή ως τότε και δεν την κλείνω», ανέφερε σχετικά με τον Γάλλο μέσο και την πιθανότητα ενίσχυσης του ρόστερ της ομάδας του ο Έμερι.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα