«Πέρασε» απ' την έδρα της Νασιονάλ η Μπενφίκα (vids)

«Πέρασε» απ' την έδρα της Νασιονάλ η Μπενφίκα (vids)

Gazzetta team
«Πέρασε» απ' την έδρα της Νασιονάλ η Μπενφίκα (vids)

bet365

Παρότι άνοιξε το σκορ νωρίς, η Μπενφίκα αντιμετώπισε δυσκολίες στην έδρα της Νασιονάλ, κατακτώντας τελικά το «τρίποντο» με 1-3. Στον πάγκο Μήτρογλου - Σάμαρης.

Η Μπενφίκα επισκέφτηκε την έδρα της Νασιονάλ για την τρίτη αγωνιστική της Πριμέιρα Λίγκα και κατάφερε να φύγει με τους τρεις βαθμούς, παίρνοντας «κεφάλι» στη βαθμολογία, μαζί με τη Μπράγκα, ισόβαθμες στους 7.

Οι «αετοί» της Λισαβόνας πήραν προβάδισμα στο 17' με αυτογκόλ του Αλί Γκαζάλ κι έχασαν ευκαιρίες για να διπλασιάσουν τα τέρματα και να κάνουν ευκολότερη τη δουλειά τους. Η Νασιονάλ άντεξε πάντως και ήταν αυτή που «χαμογέλασε», έστω προσωρινά, ισοφαρίζοντας με τον Φιγκεϊρέδο στο 64'.

Πριν πάντως κοπάσουν οι πανηγυρισμοί, η ομάδα του Ρούι Βιτόρια μπόρεσε να σκοράρει πάλι, στο 69', με τον Αντρέ Καστίγιο. Έκτοτε κατάφεραν να ελέγξουν τον αγώνα και να βάλουν το «κερασάκι» στην τούρτα, με τον Ραούλ Χιμένεθ στις καθυστερήσεις, με το σκορ πάντως να μην απεικονίζει την εικόνα της αναμέτρησης.

Ο Ανδρέας Σάμαρης και ο Κώστας Μήτρογλου δεν αγωνίστηκαν, παραμένοντας στον πάγκο σε όλη τη διάρκεια του ματς.

Πλέον η Μπενφίκα κοιτά άπαντες τους συναγωνιστές της αφ' υψηλού, με 7 βαθμούς απ' την κορυφή της βαθμολογίας, με 2 νίκες και 1 ισοπαλία μετά από τρεις αγωνιστικές. Αντίθετα η Νασιονάλ παρέμεινε δίχως πόντο, με έναν αγώνα λιγότερο, στη 16η θέση του πίνακα.

 

Τελευταία Νέα