Μπέντο: «Σε ετοιμότητα με την έναρξη των ομίλων» (vid)

Μπέντο: «Σε ετοιμότητα με την έναρξη των ομίλων» (vid)

Μπέντο: «Σε ετοιμότητα με την έναρξη των ομίλων» (vid)

Ο Πάουλο Μπέντο, σχολίασε στο επίσημο κανάλι της ΠΑΕ Ολυμπιακός την κλήρωση των ομίλων του UEFA Europa League για την ομάδα του.

Λίγη ώρα μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας της κλήρωσης των ομίλων του UEFA Europa League, ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πάουλο Μπέντο, μίλησε στην κάμερα του Olympiacos TV, σχολιάζοντας την... σύνθεση του 2ου γκρουπ, στο οποίο είναι επικεφαλής η πειραϊκή ομάδα. Αντίπαλοι εκεί οι ΑΠΟΕΛ, Γιανγκ Μπόις και Αστάνα. «Το μόνο που σκεφτόμαστε είναι να προετοιμαστούμε όσο καλύτερα μπορούμε για την έναρξη του Europa League. Δύο από τις τρεις ομάδες, ο ΑΠΟΕΛ και η Αστάνα είναι πρωταθλήτριες στην χώρα τους, ενώ και η Γιανγκ Μπόις τερμάτισε δεύτερη. Όλες οι ομάδες αξίζουν τον μέγιστο σεβασμό», ήταν η πρώτη τοποθέτηση του Πορτογάλου τεχνικού του Ολυμπιακού.
 
Για τη δυσκολία του πολύωρου ταξιδιού στο Καζακστάν, ο κ. Μπέντο επεσήμανε πως «αυτό που μας ενδιαφέρει μετά από ένα τόσο μακρινό ταξίδι είναι οι ποδοσφαιριστές να είναι ξεκούραστοι. Θα παίξουν ρόλο οι άλλες υποχρεώσεις και θα πρέπει να περιμένουμε το πρόγραμμα, για να προγραμματίσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο αυτό το ταξίδι».
 
Κλείνοντας και ερωτηθείς για το διάστημα το οποίο έχει μπροστά του, προκειμένου να προετοιμάσει την ομάδα, ακριβώς όπως εκείνος την έχει στο μυαλό του, σημείωσε: «Μένουν 15 ημέρες για να προετοιμάσουμε την ομάδα για την έναρξη του πρωταθλήματος και των υποχρεώσεών μας στην Ευρώπη. Θα δουλέψουμε για να περάσουμε τις ιδέες μας στους ποδοσφαιριστές, για το στήσιμο της ομάδας, αν και ορισμένοι εξ αυτών θα απουσιάσουν και με τις εθνικές τους ομάδες».

Δηλώσεις κ. Μπέντο (κλήρωση του Europa League) / Mr. Bento's statement (Europa League draw)

Best of internet