Νέα επίθεση του Φίρι στον Μπεργκ

Νέα επίθεση του Φίρι στον Μπεργκ

Gazzetta team
Νέα επίθεση του Φίρι στον Μπεργκ

bet365

Συνέχισε τις επιθέσεις στον Μάρκους Μπεργκ, ο Λεμπογκάνγκ Φίρι, ο οποίος αρνήθηκε να αναφέρει ακόμη και το όνομα του Σουηδού επιθετικού.

Μπορεί το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό να αποτελεί παρελθόν, αλλά ο Λεμπογκάνγκ Φίρι συνεχίζει να αναφέρεται με υποτιμητικά σχόλια για τον Μάρκους Μπεργκ.

Ο παίκτης της Μπρόντμπι, μετά το τέλος της αναμέτρησης, όταν κλήθηκε να αναφερθεί στον Σουηδό επιθετικό και στο γεγονός οτι δεν του έδωσε το χέρι, είπε: «Δεν γινόταν να τον χαιρετήσω μετά τα όσα έγιναν στο πρώτο ματς. Δεν με σεβάστηκε ως άνθρωπο, όπως οι άλλοι παίκτες και έτσι δεν υπάρχει λόγος να του δώσω το χέρι μου. Αν κάποιος δεν με βλέπει ως άνθρωπο, δεν μπορώ να του δείξω ανθρωπιά. Η ανθρωπιά δεν υπάρχει στην ζωή του. Αν δεν είναι άνθρωπος, δεν μπορώ να τον κάνω εγώ. Πρέπει να είσαι άνδρας για να ζητήσεις συγγνώμη».

Μάλιστα όταν ρωτήθηκε για το αν επηρεάστηκε από αυτό το περιστατικό, απέφυγε να αναφέρει ακόμη και το όνομα του Μπεργκ, λέγοντας τον απλά «νούμερο 9»: Δεν είχα κανένα πρόβλημα, με εξαίρεση το νούμερο 9. Ήταν δύσκολο να καταπιώ όλη αυτή την κατάσταση, αλλά σαν ποδοσφαιριστής πρέπει να το ξεπερνάς και να μην επηρεάζει την απόδοσή σου».

μετά από όσα έγιναν στο πρώτο παιχνίδι. Από τη στιγμή που δεν με σεβάστηκε ως ανθρώπινο ον, όπως οι υπόλοιποι, δεν βρήκα το λόγο να του δώσω το χέρι. Αν κάποιος δεν με βλέπω σαν άνθρωπο, δεν μπορώ κι εγώ να του δείξω ανθρωπιά. Η ανθρωπιά δεν υπάρχει στη ζωή του, άρα δεν είμαι εγώ αυτός που θα πάω να τον χαιρετήσω. Αν δεν είναι άνθρωπος, δεν μπορώ να τον κάνω εγώ. Χρειάζεται να είσαι άνδρας για να ζητήσεις συγγνώμη κι από τη στιγμή που δεν το έκανε δεν μπορώ να περιμένω κάτι. Έτσι εστιάζω στον εαυτό μου και σε όσους με αντιμετωπίζουν σαν ίσο»

Για το αν επηρεάστηκε ο ίδιος ή η ομάδα του από το θέμα με τον Μπεργκ, ο Φίρι τόνισε: «Για μένα δεν ήταν πρόβλημα. Είχα ένα πρόβλημα με το νούμερο εννιά του Παναθηναϊκού (σ.σ. έτσι αναφέρθηκε στον Μπεργκ, χωρίς καν να πει το όνομά του) και ήταν δύσκολο να το καταπιώ, αλλά σαν ποδοσφαιριστής πρέπει να εστιάζεις σε ό,τι μπορείς να επηρεάσεις εσύ ο ίδιος κι αυτό είναι η απόδοσή μου. Όλα τα άλλα είναι για τα ΜΜΕ και τους προπονητές. Εγώ το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να παίζω και έκανα το καλύτερο που μπορούσα».

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα