Ετοιμος για τους ομίλους ο Ολυμπιακός

Ετοιμος για τους ομίλους ο Ολυμπιακός

Ετοιμος για τους ομίλους ο Ολυμπιακός

bet365

Ο Ολυμπιακός δεν μένει στο 1-0 της Πορτογαλίας και θέλει σήμερα στο «σπίτι» του να σφραγίσει την πρόκρισή του στους ομίλους του Europa League, προσφέροντας θέαμα και γκολ κόντρα στην Αρούκα.

Ζητούμενο η πρόκριση στους ομίλους του Europa League για τον Ολυμπιακό, ο οποίος απόψε στις 21:45 υποδέχεται την Αρούκα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» (Novasports1, Gazzeta.gr).

Μετά το 1-0 της Πορτογαλίας, οι πρωταθλητές Ελλάδας είναι έτοιμοι να προσφέρουν θέαμα και γκολ στους πάνω από 20.000 φίλους της ομάδας που αναμένεται να δώσουν το «παρών» απόψε στο φαληρικό γήπεδο.

Ο Μπέντο κι οι παίκτες τους δουλεύουν όλες αυτές τις ημέρες πάνω στο σημερινό ματς, μιας και περιμένουν μια διαφορετική Αρούκα, που δεν έχει τίποτα να χάσει στο αποψινό ματς.

Ο Πορτογάλος τεχνικός, θα έχει στη διάθεσή του για πρώτη φορά και τον Αντρέ Μάρτινς, ο οποίος αναμένεται να αγωνιστεί και κάποια λεπτά.

Όσον αφορά στην 11άδα, αναμένεται να δούμε τον Καπίνο στο τέρμα και τους Ντε λα Μπέγια, Ντα Κόστα, Μποτία και Ρέτσο ή Βούρο στην άμυνα. Μιλιβόγεβιτς και Καμπιάσο θα είναι οι δύο κεντρικοί χαφ, με τον Φορτούνη να είναι πίσω από τον Ιντέγε. Σεμπά και Πάρντο θα είναι στα άκρα.

Οι Λεάλι, Βούρος, Ζντιέλαρ, Ντομίνγκες, Μάρτινς, Μανθάτης και Πουλίδο συμπληρώνουν την αποστολή.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα