Το... μήνυμα των οργανωμένων του ΑΠΟΕΛ

Gazzetta team
Το... μήνυμα των οργανωμένων του ΑΠΟΕΛ

bet365

Ιστοσελίδα από την Δανία συνάντησε τους οργανωμένους του ΑΠΟΕΛ στο… σπίτι τους και άκουσε τι περιμένει την Κοπεγχάγη απόψε και όχι μόνο. Οι αναφορές για ξύλο παικτών!
Η ιστοσελίδα σημειώνει ότι οι οπαδοί (περίπου 20 ήταν χθες στον Σύνδεσμο, όταν έγινε το ρεπορτάζ) δεν θέλησαν να πουν ονόματα ή να φωτογραφηθούν, αλλά κατά τα λοιπά ήταν... λαλίστατοι. «Θα είναι κόλαση! Πολύ θερμή ατμόσφαιρα. Κόλαση από θόρυβο, βεγγαλικά, τα πάντα. Θα είναι η καλύτερη ατμόσφαιρα της σεζόν. Ήταν και με την Ρόζενμποργκ, αλλά τώρα θα είναι ακόμη περισσότερο. Θα φωνάζουμε διαρκώς και θα σπρώξουμε την ομάδα στην πρόκριση», είπαν οι οργανωμένοι του ΑΠΟΕΛ, οι οποίοι στη συνέχεια περιέγραψαν τι γίνεται στη Νότια στα μεγάλα παιχνίδια.
«Το ποδόσφαιρο δεν είναι απλά κάθομαι και βλέπω μπάλα, είναι φωνάζω και στηρίζω την ομάδα μου», λένε μεταξύ άλλων, ενώ τονίζουν τι σημαίνουν τα αρχικά της ομάδας και αναφέρονται στην τουρκική εισβολή. «Εμείς είμαστε περισσότερο Έλληνες παρά Κύπριοι», δηλώνουν.
Από το ρεπορτάζ δεν λείπει και το κομμάτι του «τι κάνουμε όταν η ομάδα χάνει»… «Σπρώχνουμε την ομάδα με τις φωνές μας και οι παίκτες ξέρουν πως αν χάσουν χωρίς να παίξουν ποδόσφαιρο, το επόμενο πρωί θα είμαστε στο προπονητικό κέντρο. Συνήθως πάμε 30-40 άτομα, για να τους δείξουμε ότι δεν έπαιξαν καλά και να πάνε αλλού. Εμείς θέλουμε παίκτες-μαχητές. Αν δεν θέλουν να παλέψουν, θα τους βρούμε. Έχουμε χτυπήσει παίκτες πολλές φορές», λένε οι οργανωμένοι του ΑΠΟΕΛ, όπως δημοσιεύονται τα λόγια τους στη Δανία.
Μάλιστα υπάρχει αναφορά και στους παίκτες που κάθονται στα συμβόλαια και δεν φεύγουν (κυρίως στον Στίλιτς που έχει και το βαρύ συμβόλαιο): «Τώρα έχουμε έναν παίκτη που δεν υπολογίζεται, αλλά αν μπούμε στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ θα πάρει πριμ. Αν τον βρούμε, θα τον χτυπήσουμε. Είναι στην ομάδα μόνο για τα λεφτά κι αυτό δεν μπορούμε να το δεχτούμε».
Σύμφωνα με το δανέζικο δημοσίευμα οι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ ρωτήθηκαν και για τα ball boys, για τα οποία έκαναν παράπονα οι προπονητές Ρόζενμποργκ και Κοπεγχάγης: «Είναι μέρος της κουλτούρας στην Κύπρο. Τα ball boys είναι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ, αγαπούν την ομάδα και θα βοηθήσουν κι αυτά. Δεν έχουμε πολλά λεφτά για να πάρουμε τους καλύτερους παίκτες και πρέπει να χρησιμοποιούμε κάθε μέσο».
 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα